Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Esenler Hastanesi Acil Servisinde Yaşanan Tedavi Sürecine İlişkin Şikayet

10 Aralık 2023 15:31

05.12.2023 tarihinde oğlum için Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne acil servisten giriş yaptık. Saat 14:00 civarında muayene olduk. Çocuğumda ateş, kusma, öksürük ve karın ağrısı olduğu için sarı alandan kayıt açıldı. Bulantısı için iğne yapıldı ve nefes darlığı için oksijen verildi. Oksijen verildiği sırada oğlumun ateşi yükseldi ve oksijen verilen yerdeki hemşireler ateşini ölçtü, hemen doktora götürmemizi söyledi. Doktor odasına girdiğimizde ise ilk muayene yapan Doktor N***** Hanım yoktu ve yerine kötü muamele ile karşılaştığımız 'F***** Ö****' adında bir doktor vardı. Bu doktor, ateş için 'eline yüzüne su çarp geçer' dedi. Ben 'Tedaviniz bu mu?' diye sorduğumda, 'Benim iğne ve serum takma yetkim yok, çocuğunuzu uzman bir doktora götürün' dedi. Adını sormak istediğimde ise rahatsızlık duyarak 'Adımı söyleyemem, git araştır bul. Senin çocuğun değil, havale geçirse bile sorumlusu bizler değiliz' dedi. Yanındaki bayan 'Video çekiyor' diyerek güvenliği çağırdı. Sonrasında telefonumu elimden almak istediler. F***** Ö**** 'Siz görürsünüz' diyerek hastanenin kapısına kadar peşimden geldi. Kamera kayıtlarına bakabilirsiniz. Özetlemek gerekirse, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Hastanesi'nin acil bölümünün sarı alanında serum ve iğne takma yetkisi olmayan bir doktorun orada ne işi olduğunu merak ediyorum ve yetkililer tarafından incelenmesini talep ediyorum. Oğlumun daha iyi bir tedavi görmesi ve ateşinin düşürülmesi için özel bir hastaneye götürüp tedavisini yaptırdık. Devlet olarak sizlerden bir tedavi alamadık. F***** Ö**** adındaki doktorun şikayetlerini dikkate almanızı rica ediyorum.

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

11 Aralık 2023 10:05

06 Ağustos 2023 19:23
Selim sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 12:18

17 Haziran 2023 01:18