Rüya sonuçtan çok memnun

Es Ucel Asansör Şikayetçiyim

12 Şubat 2024 16:27
Rüya'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildiği için teşekkür ediyorum; bir daha sorun yaşamamayı diliyorum”

Yaklaşık 1 yıl önce Batıkent mahallesinde yeni yapılmış olan iki dairelik bir siteden (Çınar sitesi) ev satın alarak oturmaya başladım. Evi alırken anlı şanlı özellikleri anlatılarak pazara uygun bir fiyatla satılmış idi. Açıkçası evin müteahhidinin inşaat mühendisi olması ve evin deprem riski nedeniyle 3 katlı olması beni cezbetmişti. Evin yeni inşaat olması da sorun riskinin kendimce az olduğu anlamını taşımakta idi. Henüz eve taşınmak üzereyken gider borusunun hatalı inşası nedeniyle ön tarafa bakan otoparkları su (kanalizasyon suyu) bastı ve yer kazılarak gider borusu yerleştirildi. Taşındığımız andan beri Es-Ucel firması tarafından yapılmış olan ve bakımları yaptırılamayan asansörde en az 10 kere kaldığımızdan kullanmama yolunu seçiyor tüm apartman sakinleri. İlgili firma yüz kere aranmasına rağmen kesinlikle bir pozitif gelişme sağlanamadı. Evimizin dış cepheye komşu olan cam kenarları tamamıyla kabardığı için birkaç kere usta çağırmak durumunda kaldık. Şimdilik tek sevindiğim şey henüz alt komşuya herhangi bir su geçişinin olmaması ve evin iyi ısınması. Umarım deprem gibi bir felaket yaşamayız da binayı daha fazla test etmek durumunda kalmayız. İlgili asansör firması ile ilgili epey şikayetin olduğu görülüyor; başka bir firma ile çalışılması neden düşünülmedi de biz işkenceye maruz bırakıldık anlamıyorum.

21 Şubat 2024 11:40

İlgili firma asansör tamiratını gerçekleştirmiştir.

21 Şubat 2024 11:47

Sorun giderildiği için teşekkür ediyorum; bir daha sorun yaşamamayı diliyorum

Türkerler Holding Mahall Bomonti İzmir Çözüm Bulunamayan Sorunlar

30 Temmuz 2024 17:28
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Zeno Orman Park Evleri Kabusu

10 Eylül 2023 11:51