Kiralanan Dairede Bitmeyen Eksiklikler Ve İlgisizlik

27 Aralık 2024 18:04

Merhaba, ben M**. Sarnıç sitesinden daire kiraladım. Daireyi kiralarken eksiklerin 2 günde tamamlanıp teslim edileceğini söylediler. Fakat 3 ay geçmiş olmasına rağmen birçok eksiği hala giderilmiyor. Güvenlikli site diye kiraladığımız evin kapalı otopark kapıları 24 saat açık, otomatik açılır kapanır kapılar arızalı ve tamir ettirilmiyor. Eksiklerin ne zaman yapılacağını sorduğumuzda müteahhit firma ile ev sahibi birbirine atıyor. Otoparklara sürekli su basıyor, su duvarların arasından temelden geliyor. Arabaların lastikleri suların içinde, evimize girebilmek için yüzmemiz gerekiyor. Yeni bina olmasına rağmen otopark duvarları rutubet içinde. Isınma sistemi sorunlu, doğalgaz parası ödeyecek olmamıza rağmen evin içi ısınmıyor, kaloriferli evde elektrikli soba yakıyoruz. Sorunlarımıza cevap istediğimizde FCTU şirketi ve evi kiralayan gayrimenkul danışmanı B**** E****, 'Yeni evlerde bu sıkıntılar olur, o zaman sıfır daire tutma' gibi çirkin bir üslup ile karşılık veriyor. Bütün ilgileri kontratı yapana kadar, komisyon ücretlerini alana kadar. Sonrasında soru soran kiracıyı tahliye ettirebilmek için hukuksal gerekçeleri öne sürerek kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyorlar. Verdikleri taahhütleri yerine getirmiyorlar. Yapılan kira sözleşmesini 3 ay olmasına rağmen hala getirip teslim etmiyorlar.

Günkon İnşaat Şikayeti

04 Ocak 2024 15:09

10 Temmuz 2024 17:45

Türkerler Holding Mahall Bomonti İzmir Çözüm Bulunamayan Sorunlar

30 Temmuz 2024 17:28
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Casa Nuez Sapanca Hiç Memnun Kalmadık!

25 Kasım 2024 19:35