Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Memnuniyetini Hiçe Sayan Etik Dışı Uygulamalar

28 Ekim 2024 19:02

E**** Outdoor internet sitesi üzerinden Lowa marka bot satın aldım ve ürünü numarası küçük geldiği için değiştirmek istedim. Firma, iptal iade yapmadan değişim yapabileceğini söyledi. Ben de değişim için ürünü firmaya yolladım, firma değişim ürünün kargosunu tarafıma ödetti. Neden bu şekilde bir şey yaptıklarını sorduğumda sorumsuz ve alakasız cevaplar verdiler. Tamamen etik dışı bir firma. Daha sonra üründen kaynaklanan hatalar nedeniyle ürünü incelemeye göndermek istedim ama ilgilenen kimse olmadan binlerce lira verip ürün aldım ama aldığıma bin pişman oldum. Satış sonrası olmayan, müşteriyi umursamayan tamamen anlık alışveriş zihniyetine sahip bir firma. Kesinlikle bir kez daha alışveriş yapmam.

29 Ekim 2024 11:38 (Şikayetten 16 saat sonra)
Ünal
Ünal
31 Ekim 2024 19:37

Tamamen asılsız ve mesnetsiz bir cevap ürünü iade edip yenisini site üzerinden almış olsaydım kargo ücreti ödemeyecektim bilinçli olarak değişim amacıyla ürünü kargo ücreti ödeterek değiştirdiniz ürünü alalı 1 yıl değil 8 ay bile olmadı kaldı ki ürün arazide bile giyilmedi gerçek anlamda hezeyan bir firmasınız Türkiye şartlarında her ürünün garantisi iki yıldır ve gizli ayıp diye bir şey vardır sizin gibi sattık gitti bilincinde ki firmalar yüzünden hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri var sizden bir daha bir ip bile satın almam.

16 Temmuz 2025 18:01

S. Soner
S. Soner

Ünal Bey in hakli olduğunu düşünüyorum

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Meydan Av Malzemeleri Lowa Bot Değişimi!

19 Aralık 2023 18:52
Meydan Av Malzemeleri Lowa Bot Değişimi!

23 Şubat 2024 16:05
Meydan Av Malzemeleri Lova Botum Hatalı!
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 04:55