Ersağ Güneş Kremi Bozuk

Ersağ Güneş Kremi Bozuk
Zeynep
05 Nisan 2023 12:19

Satın almış olduğum Ersağ güneş kremi bozuk geldi kokusu çok kötü ve sarı yağ akıyor. Ürünü aldıktan 1 ay sonra herhangi sorumluluk kabul edilmediğini, bozuk çıkan ürünü kabul etmediklerini ayrıca bu konu hakkında hiçbir şey yapamazsınız 15 günden sonra iade kabul etmiyoruz istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz isterseniz tüketici haklarının numarasını vereyim orayı arayın diyorlar. Büyük hayal kırıklığına uğradım, yıllardır kullandığım güneş kremiydi. Güneş kremi bozuk bildiğiniz sarı yağ gibi bir şey akıyor bitkisel dediğiniz ve bir ay bile geçmeden bozulan bir ürününüz var. Bu hatanın telafi edilmesini, bozulmuş olan ürününüzün yenisiyle değiştirilmesini ya da para iadesinin yapılmasını istiyorum.

profile profile

Rasim
Rasim

Bitkisel ürün satan firmaları bu kadar büyüten bizler ve çaresizliğimiz, herkesin bünyesi herkesin kilosu, herkesin farklı kemik yapısı, her şeyden öte tüm hastalıkların travmatik altyapısını bilmeden alınan bu normal ilaç da olabilir bitkiselde bilinçsiz kullanılması bence hiç ama hiç doğru değil, sadece birileri cebini dolduruyor o kadar, herkes inandığında çare var zannediyor, lütfen dikkat edelim, özellikle hanımefendiler bu tuzakların içerisine sohbet gruplarında düşüyor veya düşürülüyor, eşlerinizin binbir zorlukla kazandıkları paraları bir çırpıda harcatıyorlar, oralarda Efendimizin çörek otu mucize dır hadisini anlatıp bilmem ne otu kullandım çok iyi geldi sende al bilmiyorum çok komik ve çok riskli, böbrek ve karaciğer için dahada riskli, hemen diyecekler şifacı arkadaşlar karaciğer detoksu satarız🫡🫡🫡🫡

Ersağ Kategorileri