Baris sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 15:33
20 Kasım 2024 11:00

20.11.2024 tarihinde Trendyol tarafından arandım ürünün servise gönderildiğini servis tarafından herhangi bir problem bulunmadığı rapor edilmiş fakat ürün bana geldiğinde tekrar kontrol ettiğimde ısıtma problemi olduğunu farkındayım ürün hiçbir şekilde net Trendyol tarafından ne de satıcı tarafından hiçbir şekilde kabul edilmiyor tekrar rapor istiyorum raporum gönderilmiyor yani anlayacağınız Trendyol ve satıcı hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor bugün tekrar bana kargo ile üründe problem olmadığından bana gönderileceği belirtildi artık bir şey yapılmadığından dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım ve tüm haklarım yasal olarak Trendyol ve satıcı firmaya karşı arayacağım

21 Kasım 2024 12:48
Trendyol Gereğinin Yapılmasını Talep Ediyorum!

Ürün tekrardan elime ulaştı Trendyol tarafından firma herhangi bir problem olmadığını şu anda saat 12:46 ürün elime geldi alt parça darmaduman resimlerde zaten ekleyeceğim şu anda hani herhangi bir işlem yapılmadığı gibi ürünü parçalayıp tekrardan bana yollamışlar şikayetçiyim ben bu konuda bunlardan şimdi resimleri ekliyorum paramparça bir şekilde ürünü tekrardan bana yolladılar tüketici hakeme yeti de başvuruda bulundu gereğini yapılacağını inşallah talep ediyorum

15 Aralık 2024 15:07

Trendyol firması üçüncü kez ürünü benden geri istedi ürünü gönderdim aldığım firma Erdoni firması Trendyol aracılığıyla ürün satan bir firma üründe herhangi bir problemim olmadığını darmadağın gönderdiği ürünün hiçbir problem olmadığını söylüyor ve Trendyol‘a tekrar göndermiş Trendyol‘dan beni aradılar ürünün üçüncü kez gönderdiğinden dolayı ürünün bana geri gönderilmeyeceğini ve para iadesinin yapılmayacağını ürünün Trendyol tarafından imha edileceğini belirttiler ben de tüketici hakeme‘ne şikayette bulundum şu anda firmadan tüketici hakeme iktidarından savunma istendi firma tüketici hakemeine hala savunmasını vermedi üzerinden on gün geçti iki 2:30 ay süreceğini söylüyorlar haklarım her türlü savunuyorum sizi de bu konularda dikkat etmeyi talep ediyorum