Şehnaz sonuçtan hiç memnun değil

Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Doktor Benim Randevu Hakkımı Elimden Aldı

06 Mart 2024 11:37

05 Mart 2024 Salı günü İstanbul Erenköy Fizik Tedavi Hastanesi'nde saat 13:20 için Dr. N**** Ş**'den randevu aldım ve ekranda ismim yazınca doktorun yanına girdim. Doktor N****, beni muayene etmeyeceğini, çünkü geçen hafta Dr. A****'e geldiğimi söyledi. Ben de vatandaş olarak doktor seçme hakkım olduğunu ve bu yüzden kendisinden randevu aldığımı söylememe rağmen, kendisi 'Benim de seni muayene etmeme hakkım var.' diyerek beni muayene etmedi. Bunun üzerine hasta kayıt bölümüne gidip, 'Madem bu doktor beni muayene etmeyecek, ben de Dr. A****'e kontrol muayenesi için (9 günlük hakkımı kullanarak) olmak istiyorum.' dediğimde, hasta kayıttaki A***** isimli görevli, Dr. A****'in orada olmadığını ve tekrar randevu almam gerektiğini söyleyerek beni başından savdı. Ben de MHRS'den tekrar randevu almaya çalıştım fakat bu sefer de Dr. N****, beni randevuma gelmedi gösterdiği için sistemden randevu alamıyorum. Bu doktor, bana bu mağduriyeti yaşatarak randevu alma hakkımı elimden aldı, şikayetçiyim.

Şehnaz
Şehnaz
11 Mayıs 2024 11:53

Hasta haklarından S** Hanım aradı ve doktorun yerine özür diledi ve çözüm için bana yardımcı olabileceğini söyledi.

Elif
Elif

MHRS sisteminde eski randevular için değerlendirme yazabilirsiniz. Ben de kendisini ( n. Ş. ) hiç beğenmediğimi oraya yazdım

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisizliği Ve Hasta Mağduriyeti

31 Aralık 2024 16:49