18 Nisan 2024 18:33

Ankara'daki Erdi Motor'dan arabam.com üzerinden 35 NF 725 plakalı 2012 model Linea 1.6 Multijet hakkında görüştüm ve 21 Mart 2024 tarihinde arabayı almaya gittiğimde A***** Bey'e aracın durumu hakkında net bilgi vermesini söyledim. Ekspertize sokmama kararı aldım ancak bu kararımdan pişman oldum. Aracın far sensörü bulunmuyor, yağmur sensörü yok ve geri vites sensörü musurdan dolayı çalışmıyor. Direksiyonun sert olduğunu belirttim, 'düzelir' yanıtını aldım fakat sonradan anlaşıldı ki araç darbe almış. Bu durumu düzeltmek için masraf yaptım. Sağ kapıda darbe izleri var ve sanki bir kadının makyajı gibi üstü kapatılmış; ancak yıkama sırasında kapı kemerinin yapılmadığını fark ettim. Sol kapının ayna altı açık ve dikkatli bakılmadığında bu durum anlaşılmıyor. Kısacası, bana ulaşırsanız yapmış olduğum masrafları ve daha yapılacak işlemleri net bir şekilde liste halinde gönderebilirim. Hakkımı helal etmiyorum ve umarım bu durumdan dolayı karşı tarafın zararı fazlasıyla olur çünkü telefonlarıma cevap vermiyor. V kayışının değiştiğini söylemişti ancak v kayışı çatlak. Arabam.com olarak sizin de bu durumda sorumluluğunuz bulunuyor. Artık uğraşmak istemiyorum ancak istersem bu konuda gereken adımları atarım. Listede sigorta, lastik ve plaka gibi bana ait olan maddeler bulunmaktadır. İletişim numaram: 0530**45 3040

Hakan
Hakan

Galericinin ne suçu var, sen Kombites te neden sokmadın.

Suat
Suat

Haklısın, ama o paranın hayrını ve bereketini göremez, göremesinde, helal paranın hakkı kalmaz

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 15:01
Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2025 17:00
Söz Verilen Yol Masraflarım 5 Aydır Ödenmiyor!

Pazar Otomotiv (Eyüp) Garantili Araç Satışı Mağduriyeti!

07 Ekim 2024 23:31