27 Kasım 2024 11:25

5 yıldır evimde baktığım iki tane muhabbet kuşuma mahalle bakkalımdan aldığım Erdinç marka kuş yemi ile ilgili şikayetimi tarafınıza iletiyorum.
Tarafınıza gönderdiğim fotoğraftan da görüleceği üzere son tüketim tarihleri 12/2028 olan 250 gr yem, ortalama 1,5 haftada iki muhabbet kuşum tarafından tüketilmektedir. Yemleri rutubetsiz ve nemden uzak muhafaza etmekteyim, bilinçli bir tüketici olarak.
İki muhabbet kuşumda 1,5 haftadır gözlemlerimizde normalin dışında kaşınma ve kusma meydana geldi. Kaşınmalarının sebebi kafeslerinde bitlerin meydana gelmesi. Kafes hemen dezenfekte edildi. Kuşlarıma ise muhabbet kuşları için üretilen bit spreyi sıkıldı. Kusmalarını ise araştırdığımızda kursak mantarı belirtileri olduğunu düşünerek veteriner yönlendirmesi ile Mikostatin mantar ilacını verdim.
Bitlerden arındık. Kusmaları ise durmadı; gözlemlediğimizde yemliklerinin içerisindeki böceklenmeyi fark ettik.
Yeni aldığım Erdinç marka yemleri daha rahat gözlemleyebilmemiz için beyaz yemek tabaklarına döküp bekledik, çok kısa sürede küçük ve orta boy şeklinde fotoğraflardan da göreceğiniz üzere böcekler çıktı. İki muhabbet kuşumun bitlenmesi ve kusması bu firmanın ürettiği yemlerin etkisi sebebiyle meydana gelmiştir. 5 yıldır iki muhabbet kuşuma bakmaktayım, böyle bir durum yaşamadım. Kuşlarımı ve kafesleri her zaman dezenfekte ve temiz tutma halindeyim.
Maddi boyutunu geçiyorum, manevi olarak muhabbet kuşlarımı ve beni derinden sarsan bu firmadan şikayetçiyim ve denetimsiz üretim yaptıklarından eminim.

Ares Veterinerlik Veteriner Kliniğinde Yanlış Tedavi Şikayeti

18 Ağustos 2024 17:09
Derviş sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam Veteriner Polikliniği (Antalya) Bir Canlının Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı

24 Nisan 2024 16:18
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Arı Hurma Böcekli Ürün Satıyor

01 Aralık 2023 16:52