Erdal Gürbüz Tarafından Yanıltıldım!

22 Kasım 2024 22:36

Gerçek adı Erdal Gürbüz olan ama kendisini çok ünlü bir aşçı olarak tanıtan kişi, art niyetlidir. Apple'da marka elçisi olduğunu ve bu yüzden eşe dosta telefon dağıttığını söyleyen bu şahıs, benden 3 telefon için 15.000₺ aldı. Güvenli gönderim ücreti için ve asılsız faturalar, asılsız dekontlar, asılsız evraklar düzenledi. Amerika'da çok ünlü bir şef, Hilton oteller grubunda mutfak CEO'su, Masterchef Amerika ve İspanya'da jüri üyesi olduğunu anlatan bu kişi kendini çok zeki zannederek bana Türk vatandaşı bile değilim. Allah korusun; Amerika ve İsviçre vatandaşıyım diyerek Türk olmanın kötü bir his olduğunu ve ateist olduğunu dile getirerek değişik bir tavır sergiledi. Kendisinin oyununu hemen çözdüm çünkü çantasında Türk kimliği buldum ve orada Erdal Gürbüz olduğu anlaşıldı. Israrla ve defaatle tekrar ettiğimde bir aptalmışım gibi hala panik halinde yalanlar sıralamaya devam etti. Kendisi bir art niyetlidir. Down sendromlu bir çocuğa gönderiyorum ama üstümde dolar var sen gönder bana, senin bankana dolar olarak havale edeyim dedi... Çok yazık. Beni her yerden engellediğin için seninle ispatlı, delilli bir şekilde yargıda hesaplaşacağım o gün geldiğinde gözlerinin içine bakmak için sabırsızlanıyorum... Ben sana şu an ulaşamıyorum zannediyorsun ama bu yazıdan sonra senin bana ulaşıp bu yazıyı silmemi isteyeceğini çok iyi biliyorum. Diğer insanları yanıltıp sildirdiğin gibi.

profile profile profile

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Erdal Gürbüz Şikayetçiyim

18 Aralık 2024 19:33

Erdal Gürbüz Para Talep Etti Ve Aldı

17 Ocak 2024 13:53
Erdal Gürbüz Para Talep Etti Ve Aldı

Sahte Şef Kimliğiyle Sosyal Medyada Yapılan Mağduriyetler

24 Mayıs 2025 01:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Erdal Gürbüz iPhone 15 Vaadiyle Yanıltıldım!

22 Kasım 2023 20:33

Erdal Gürbüz Yüksek Tutarlı Mağduriyet Yaşadım