Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Enzo Bilişim Uydu Alıcısı

12 Ağustos 2023 12:35

01-08-2023 tarihinde kargoya verilen ürün taahhüt edilen süre içinde teslim edilmeyince onlarca kez kargo firmasını 4 kezde firmayı aramam sonucu 11-08-2023 başka bir cihazı yolladılar. Gelen cihazın bakımını yapan teknisyen kapağı tam kapatmamış kapak vidaları üçü siyah 1 tanesi beyaz ( tezgahında eline hangi vida geldiyse) olarak takmış. Bunların üstüne bir de cihaz çalışmayınca firmayı tekrar aradım olanları anlattıktan sonra en azından bir özür beklerken özür yerine bana çok büyük bir lütuf yapmışlar gibi telefondaki bayan kaba bir tavırla iade edin dediğinde bende sizin bana yaşattığınız bu mağduriyeti sosyal medyada paylaşacağım dediğimde aynı ukala tavırla ederseniz edin diyerek konuşmayı sonlandırdı. Cihaz teslim edilmedi göründüğü için teslim edemiyorum. Firmanın ürün hakkında açıklaması almış olduğunuz outlet ürünü olup, teknik olarak çalışmasına engel bir durum olmayıp ufak tefek deformeler bulunmaktadır. Outlet ürünlerde kesinlikle iade yoktur. Ürün Merkez Servis Tarafından Sıfırlanmıştır
Hiremco Türkiye Tarafından 6 garanti kapsamındadır.

30 Eylül 2024 14:27
DKT İklimlendirme Teknolojileri Beytek Teknoloji Müşteri Memnuniyeti Ve Çözüm Sıfır
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Adora Teknik Servis İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

02 Aralık 2024 13:40