Engin sonuçtan hiç memnun değil

Enza Beauty&Aesthetic Konya Enza Güzellik Merkezi

Enza Beauty&Aesthetic Konya Enza Güzellik Merkezi
22 Eylül 2024 15:24

Enza Beauty&Aesthetic Konya Enza Güzellik Merkezi adlı iş yeri demek istiyorum çünkü sadece ödeme alıp danışan memnuniyetini zerre umursadıklarını düşünmüyorum. 7 seans boyunca tüm vücut lazer epilasyona gittim, kullandıkları cihaz diode lazer cihazı ve sürekli ısınma problemi yapıyor. Seanslar esnasında bekliyoruz cihaz soğuyacak diye. Lazer atışını yapan çalışanlar böyle durumlarda her yere özenli atışı yapmadıkları gibi sürekli değişiyor. Asla aynı kişiyle lazere devam edemiyorsunuz ve bu çok önemli bir konu. Gerçekten gelen her tecrübesiz çalışan sizin üstünüzde lazer cihazı deniyor. 7 seanstır dökülme ilk seanstaki ile aynı seviyede kaldı, hiç memnun değilim. İlgisizler, özensizler, elemanları tecrübesiz, ezbere konuşuyorlar. Bilgi donanım sıfır ve dediğim gibi eleman tecrübesizliği yüzünden ve her seferinde farklı biri gelmesinden dolayı asla dökülme yaşayamadım, lazere geldiğim ilk günkü gibi duruyor. Tüm vücudum vücut hatları olduğu için görsel ekleyemiyorum. Siz hayal edersiniz, önermiyorum. Araştırın, başka bir yere gidin.

02 Ekim 2024 11:43 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Engin E., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Sezai sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 00:09

Lazer Epilasyon Randevusunda Yaşanan Sorunlar