Enterprise 2. El Firması Kiralamadaki Sıkıntılı Araçları Satıyor

29 Mart 2024 17:574.472

Firma, kiralama dışında ikinci el araç satışı yapmaktadır. Sarı siteden gördüğümüz ikinci el BMW x2 marka araç için iletişime geçtik. İletişimde, aracın en ufak kusuru olmadığı, mükemmel kondisyonda olduğu ve uzun dönem kiralamadan çıkarılarak satıldığı aktarıldı. Sarı sitede yazan Beykoz'daki konuma gittiğimizde böyle bir firmanın olmadığını öğrendik. Daha sonra arayarak yerlerini sorduğumuzda, astoria AVM içerisinde kulübeden bozma bir ofisleri olduğunu öğrendik.

Astoria AVM'deki firmaya gittiğimizde, satış sorumlusu a. Bey bizi otoparkta karşılamak istedi. Kusursuz denilen aracı gördüğümüzde şok olduk. Tamponları çizik, her tarafı taş iziyle dolu ve jantları çizikten gösterisini kaybetmiş bir araç karşıladı. Sarı sitedeki fotoğraftan çok farklıydı. Haliyle beklenenin aksine şeyler olunca indirim istedik. 500 TL indirim yaptı. Ancak bu bizi tatmin etmediği için ayrıldık.

Daha sonra fiyatı göz önünde bulundurarak tekrar firmayla iletişime geçtiğimizde, sanki pazarda pazarcı mantığıyla 'kredi alırsan bu fiyat, kredi almazsan bu fiyat, KDV kesersen bu fiyat' şeklinde değişik fiyatlar çıkmaya başladı. İlgili firmayı bu şekilde bir satış yaptığı için Maliye Bakanlığı'nın denetimine tabi olması gerektiğini düşündüğümden, Maliye Bakanlığı'na durumu aktaracağım.

Değişen parçaları orijinalmiş gibi, boyalı araçları boyasız diye satıyorlar. Ekspertiz yaptırmaya izin vermiyorlar. Ayrıca araçların hiçbiri servis bakımlı ve garantili değil. 'Bosch firmasından bakım yaptırıp Borusan garantisi devam etmektedir' gibi asılsız ve gerçeği yansıtmayan bilgiler veriyorlar. Üç kuruş komisyon fazla almak için 40-50 bin tl zarara uğratıyorlar. Asla ama asla aynı fiyattan satışları yok.

1 Destek

Enterprise Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

5 Kasım 2024 13:221.970

968739277249 numaralı Astoria ofisinden yaptığım araç kiralamamda yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Aracı a...

Enterprise 2. El Araç Mağduriyeti

12 Mart 2024 13:535.309

Enterprise 2. elden araç aldık. Beykoz şubesinde aracı gördükten sonra araçta mevcut olan 1- Çatlak cam (ön cam değişimi...

Enterprise 2. El Araç Mağduriyeti
1 Destek

Enterprise 2. El Araç Satışında Yaşanan Zorluklar

5 Kasım 2024 19:084.338

"Teşekkürler Enterprise"

Enterprise Araç Tesliminde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

2 Şubat 2025 05:443.072

Enterprise'dan 2 günlük araç kiralaması yaptım. Daha önce de kiralamalarım var aynı şirketten, esnaflıkları kurumsal old...

Tümünü Gör

Murat
Enterprise Müşteri Mağduriyeti Ve Güzel Bir Şekilde Dönüş Yapılmaması

EnterpriseMüşteri Mağduriyeti Ve Güzel Bir Şekilde Dönüş Yapılmaması

Emir
Enterprise Amatörlüğü Ve Komedisi!

EnterpriseAmatörlüğü Ve Komedisi!

Reyhan