Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Enriko Aliberti Fiat Bayisinde Yaşadığım Motor Sorunu Ve İlgisizlik

30 Temmuz 2024 04:35

Aracımın motorundan ses çıktığı için İzmir Bayraklı Fiat Enriko Aliberti bayisine gittim. Benden aracıma yağ ekledikleri takdirde 700 TL alacaklarını söylediler. Ben zaten bu araca servis bakım yaptırdığım için normalin 3 katı fiyat vererek bakım yaptırıyorum. Neden iki bakım arası motordan ses geldiği için tekrar yağ ekleyeyim? Yağ eklediğim zaman motordan gelen ses kısmi olarak kesilecek gibi gözükse de motorda zarar gören aşınan parçalarımın düzeleceği anlamına gelmez. Sonuçta, bir demire hasar veriyorsunuz, daha sonra onu yağ değil, yağ fabrikasına soksanız bile hasarlı olan kısmı geri gelmez. Benim motorumdan ses geliyor. Bunlar bana yağ ekleyelim de sesi kessin diyor. Yağ ekledikleri zaman ses kesilmiş olmuyor, ses örtülmüş oluyor. Ses gelen parça düzelmiş olmuyor. Bahsetmiş olduğum bayideki İ***** Hanım bana bu araçların kronik sorunu yağ yakması, bu aracı satın dedi. Neden ben helal para kazandığım aracımı satayım, size mi soracağım? Bu konuyu 444 ile başlayan Fiat çağrı merkezine bildirdim, defalarca aradım ve bana hiçbir şekilde ulaşan olmadı. Gerek yerel medya, gerek sosyal medyadaki fenomenlerle iletişime geçip Fiat'ın ve bahse konu bayinin ilgisizliğini, alakasızlığını tüm sosyal medyaya ve kamuoyuna duyurup gerekli yasal işlemleri başlatacağım. 35 BFU 688 plakalı aracım.

02 Ağustos 2024 12:07

Ne arayan var ne soran şaka gibi

05 Ağustos 2024 04:53

Şaka gibi umurlarında bile değil, bu konuda sosyal medyada yapılabilecek her şey yapılacak

Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Enriko Aliberti Yetkili Serviste Saygısız Tavırlar Ve Memnuniyetsizlik!

12 Nisan 2025 23:26
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 19:17