Gül sonuçtan çok memnun

Menteşe Arızasıyla Gelen Hayal Kırıklığı

23 Aralık 2024 16:30
Gül'ün Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin ardından aynı gün iletişime geçildi ve sorun ertesi gün tamamen çözüldü. Tüm ilgililere teşekkür ederim.”

Ankara Ankamall Enplus mağazasından aldığımız Sage markalı tost makinesi, yanda bulunan menteşenin bozulması nedeniyle alt plakanın sağ uç kısmında deformasyona sebep oldu. Ürünü servise gönderdik ve sağ alt tarafta menteşenin sebep olduğu hasarın giderilmesini ve menteşenin tamir edilmesini talep ettik.
Menteşenin bozulmasından kaynaklı kısmın düzeltilmesini defaatle belirtmemize rağmen ne müşteri hizmetleri ne de servis bunu dikkate almadı. Üzerine düzenlenen raporda bu duruma hiç yer verilmeden sadece kullanıcı kaynaklı çiziklerin altı çizilerek talep reddedildi. Bununla beraber ürünü servise vereli yaklaşık bir ay oldu. Dönüş yapılacağı belirtildi fakat geçen süreçte herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Bunun üzerine eşim kendi çaba ve uğraşlarıyla ürün hakkında bilgi aldı ve sonuç hiçbir şey yapılmamış olmasıydı. Firma 'yasal süreci başlatabilirsiniz' diyerek ne sorumluluk alıyor ne de ürününün arkasında duruyor. Öylece beklediğinizle kalıyorsunuz. Buradan ürün alırken bir daha düşünmekte fayda var.
Not: Kendi kullanımımdan kaynaklı çiziklerin zaten farkındayım ve ürünü servise gönderirken formda bu duruma yer bile vermedim.

23 Aralık 2024 16:12

Ankara Ankamall Enplus mağazasından aldığımız Sage markalı tost makinesi yanda bulunan menteşenin gevşemesi nedeniyle alt plakanın sağ uç kısmında deformeye sebebiyet verdi. Urunu servise gönderdik ve sağ alt tarafta menteşenin sebebiyet verdiği hasarın giderilmesini ve menteşenin tamir edilmesini talep ettik. Mentesenin bozulmasından kaynaklı kısmın düzeltilmesini defaatle belirtmemize rağmen ne müşteri hizmetleri ne de servis bunu dikkate almadı. Üzerine düzenlenen raporda bu duruma hiç yer verilmeden sadece kullanıcı kaynaklı çiziklerin altı çizilerek talep reddedildi. Bununla beraber ürünü servise vereli yaklaşık bir ay oldu dönüş yapılacağı belirtildi fakat gecen süreçte herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Bunun üzerine esim kendi caba ve uğraşlarıyla ürün hakkında bilgi aldı ve sonuç hiçbir şey yapılmamış olmasıydı. Firma yasal sureci başlatabilirsiniz diyerek ne sorumluluk alıyor ne de ürününün arkasında duruyor. Öylece beklediğinizle kalıyorsunuz. Buradan ürün alırken bir daha düşünün derim. Not. Kendi kullanımımdan kaynaklı çiziklerin zaten farkındayım ve urunu servise gönderirken formda bu duruma yer bile vermedim.

23 Aralık 2024 17:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Gül B.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 31080621 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

25 Aralık 2024 17:32

Sayın Gül B.; 31080621 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Enplus olarak talebinizi karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Gül
Gül
26 Aralık 2024 11:06

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sage Tost Makinesi Kaplamasında Hızlı Yıpranma Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Enplus Makineye Zarar Verip Geri Gönderdi
Ümmühani sonuçtan çok memnun

Ümmühani
12 Ekim 2024 02:40
"Biraz zorlandık ama sonuç tam istediğimiz gibi olmasa da çözüldü şu anda aldığım makine çok iyi çok memnunum. Teşekkürler..."
Dursel sonuçtan memnun

Dursel