Enplus Mağazası Müşteri İlişkileri Ve Kargo Rezil*ti

Abdullah
04 Ocak 2024 12:56

30 Aralık Perşembe günü, Marmara Forum Enplus mağazasından Staub marka bir tencere satın aldım. Yılbaşı için yapacağım yemeği düşünerek bu alışverişi gerçekleştirdim. Mağazadan bana 31 Aralık Cumartesi en geç saat 16:00'a kadar ürünün evime teslim edileceği sözü verildi. Ancak 31 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'a kadar ürünüm gelmedi. Mağaza ile iletişime geçtiğimde ürünün 2024'ün ilk haftası teslim edileceği bilgisini aldım. Mağazadan ürünü teslim almayı teklif ettim ve adresime en yakın olan Hilltown AVM Enplus'tan 31 Aralık Cumartesi günü ürünü kendim aldım. Fakat 3 Ocak Salı günü aynı ürün evime de gönderildi. Marmara Forum Enplus mağazası ile iletişim kurduğumda, ürünü geri getirmem istendi. Ben hata yapmadığımı, ürünün kargo ile alınması gerektiğini ifade ettim. Buna rağmen mağazadan ürünü kendim getirmem gerektiği iletildi. Hatalı bir durum oluştuğu ve sanki ürünü zimmetime geçirmiş gibi bir tepkiyle karşılaştım. Ürünü 4 Ocak Perşembe günü ilk fırsatta mağazaya teslim ettim. Enplus, bu olumsuz alışveriş deneyimini asla unutmayacağım. Artık benim için olumsuz bir kargo politikası ve kötü müşteri ilişkileriyle anılacak bir firma haline geldiniz. Bu deneyimi çevremle ve sosyal medyada paylaşacağım. Umarım başkaları bu tür olumsuz deneyimleri yaşamaz diye bu şikayeti dile getiriyorum.

04 Ocak 2024 13:04 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Abdullah A.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. Enplus olarak bildirimlerinizi değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

08 Ocak 2024 10:42

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Defolu Ürün Ve İade Problemi

Metin
12 Mayıs 2024 11:50
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
11 Mart 2025 17:33
Tencere Setinde Hayal Kırıklığı

Zuhal
02 Şubat 2024 13:47
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
31 Aralık 2024 15:28
"Sorun buraya yazdıktan sonra çözüldü teşekkürler."