Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

English Explorer Ders Saatlerinde Yaşanan Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

10 Ağustos 2024 09:56

Merhabalar, İzmir Çiğli'deki özel English Explorer yabancı dil kursuna yazıldım. Bir haftada saatler konusunda 5 gün mağduriyet yaşadım. Kurumun 9'da açılacağı söyleniyor, ancak 9 buçukta başlamam gereken derse 10'da başlıyorum. Her geldiğimde kapı duvar, bekliyorum. İnsan hevesini kaybediyor. Madem geç açılacak, ona göre gelelim. Pişmanlık bin para.

24 Ağustos 2024 22:52

English Explorer yabancı dil eğitimi Çiğli İzmir şubesi ne yazıldım ama tam adam akıllı alamadığım kapıda beklediğim kurumda hocayı beklediğim bir yer kesinlikle tavsiye etmiyorum

20 Ağustos 2024 01:12

English Explorer yabancı dil eğitimi Çiğli İzmir kesinlikle tavsiye etmiyorum vermedikleri eğitimin ve Milli Eğitim Bakanlığı harcını kesmeye calisyorlar bu kadar rezil yer görmedim   yazılana kadar her şey çok güzel misali gidiyor yazılacağız son kurum bile olmasın kurum sahibi B*** hanım vermediğiniz eğitimin ne yüzdesini kesiyorsunuz ayıplı mal satar gibi ayıplı eğitim veriyorsunuz

15 Ağustos 2024 13:08

Merhabalar ilk önce herkese iyi günler 2 hafta önce yazılmış olduğum English Explorer yabancı dil eğitimi Çiğli İzmir şubesi anlaşmada sıkıntı yok idi 50 saat ders 30 bin lira anlaştık ama dersler başladı ilk önce milli eğitime kayıt falan para yi almamız gerekiyor dediler verdik bir hafta sonra kurs dediler halbuki o hafta olabilirdi hafta başı olmasına rağmen. Neyse kurs başladı günlük iki saat haftada 3 gün ilk haftamda almam gereken 6 saat yerine 3 saat yakın ders aldım ikinci hafta hoca isim var dedi bir gün yok ikinci günde bir saat ders 3 günde ise hoca yine yok ben ders yerini terk ettim bu arada kurumun açılış saatleri söylenenden farklı ben kapı duvar bekledim  2 haftada neymiş özel dersler iptal edilmezmiş ben iademi istiyorum ayıplı mal sattınız eğitim sistemi böyle olmamalı tüketici olarak ayıplı eğitim aldım yani paranla rezil olmak böyle bir şey para mı iade istiyorum

12 Ağustos 2024 13:21

İlk haftada 12 saat yerine 5 saat ders ancak alabildim kurumda kimse kimseyle irtibat halinde değil sadece T*** bey koşturmaya çalışıyor

10 Ağustos 2024 16:57

Hala cevap yok gurup kurulduğu WhatsApp oradan yazıyorum pazar ne zaman açılacak diye 5 kişiden kimse cevap vermiyor

12 Ağustos 2024 13:18

Yine kurs yine hüsran kurumda sadece T*** bey var o konuşup çözüm odaklı davranıyor ama her şey yazılana kadar ben böyle düşünüyorum kurum açılış saatleri oldu ders yine hüsran hoca yok telefondan talimatla pratik yapmaya başladık bu arada ders yüz yüze 30 bin lira para verdik nerelere kaydı hani kursun ortalarında yapsam diyeceksiniz ki hatalı olabilirsiniz ama en başta yapılınca midem iyice bulandı ve şöyle soylim 2 haftada almam gereken ders saati 12 olmalıyken aldığım ders saati 5 6 değil yani 50 saat anlisip 25 saat ders misali English Explorer yabancı dil eğitimi Çiğli

20 Ocak 2025 23:47

Bana yazılan mesaj da ucrettte kesinti olmayacak denildi ve kesinti oldu ama şimdi şikayetlerimi geri almam için mesaj atılıyor k. Yin ama ben sözünde durmayan bir firma için neden şikayetimi alayım k. Byin ama herkes görsün bilsin parayı verene kadar her şey çok güzel ama iadeye gelince yokuş k. Byin hakkım olanı almadığım için şikayetimde de vaz geçmeyeceğim

English Explorer Çok Kötü Bir Kurum Kesinlikle Yazılmayın

24 Ağustos 2024 23:15
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 21:06
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:05