En Elegance Eczanesi Reçetede Olmayan İlaçları Satıyor

En Elegance Eczanesi Reçetede Olmayan İlaçları Satıyor
28 Mart 2024 12:30

27 Mart 2024 tarihinde yardımcımı Ataşehir Elegance Eczanesi'ne göndererek 13 yaşındaki kızımın reçetesinde yazan ilaçları almasını istedim. Elinde 2 poşetle geldi, birinde dr. Un reçete ettiği ilaçlar diğerinde ise 2 kutu vajina koku gidericisi ve 3 kutu da c vitamini vardı. Bunlar nedir diye sorduğumda eczacı bunların da kullanılması gerektiğini söylediği için aldığını ifade etti. Elegance eczanesine giderek çocuğumun 13 yaşında olduğunu, bu ürünlerin reçetede yazmadığını ve kullanmak istemediğimiz için iade etmek istediğimi söyledim. Ancak çok kötü bir tavırla karşılaştım. Duvarlarda iade yoktur yazıları vardı ve kesinlikle iade almadılar. Reçetemizde olmayan ilaçlar için 5.400 TL para ödemek zorunda kaldık.
Bir eczacının 13 yaşındaki kız çocuğuna vajina koku giderici tavsiye etmesi normal bir durum mu? Üstelik 2 kutu birden vermiş.
Bunun dışında istemediğimiz 3 kutu c vitamini de vardı.
Kaldırıldığımızı düşünüyorum, resmen fazla para almak için planlanmış bir oyunun içine dahil edildik.
Her şeyin bu kadar pahalı, para kazanmanın zor olduğu bugünlerde eczacının oyununa gelerek 5.400 TL para harcadık. Kızım sağlığını nasıl da olumsuz etkileyebileceği konusunu konuşmuyorum bile.
Yetkililerden konuyla ilgili yardımcı olmalarını, bu eczanenin başka insanlara benzer şeyler yapmasının engellenmesini ve para iadesini gerçekleşmesini talep ediyorum

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 10:57
Gungor sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 15:12
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 22:17

06 Ağustos 2024 11:25