Emniyet Genel Müdürlüğü Orijinal Olmayan Polis Aramalarıyla Mücadele

12 Aralık 2024 14:21

0 (534) 948 98 ** no’lu telefondan adımı soyadımı söyleyerek kendini emniyet asayişten olarak tanıtan orijinal olmayan kişiler, ad, soyad, ilçe bilgilerine ve telefon bilgilerimize nasıl ulaşıyorlar? 10 günde 1 bunlarla uğraşmak zorunda mıyız? Bu arayan doğu aksanlı, küfürbaz, WhatsApp’ta da profil resmine emniyet müdürlüğü amblemi koymuş:) bunları polise şikayet etmekten ben bıktım, bunlar bıkmadı!

Fatma
Fatma

Sorununuz çözüldü mü acaba? Beni de 28.04.2025 tarihinde 16.06 da 0507 987 47. Numaradan biri aradı ismimle hitap edince "Nereden arıyorsunuz? " diye sordum aşırı yüksek tonda bağırarak emniyetten aradığını söyledi, evde olup olmadığımı sordu çok tedirgin oldum ve "İsminiz nedir? " diye sorduğumda çok ağır bir küfür ederek telefonu kapattı. Ayrıca numarasını da dışarıdan aramalara kapamış. Açıkçası çok huzursuz edici bir durum. Umarım bir daha karşı karşıya kalmam. Geçmiş olsun.

Nurbanu
Nurbanu

************* birebir aynı konuşma üslubu ama karşılığı çok fena aldı gün görmemiş küfürleri duydun benden öyle edilmez böyle edilir.

Rabia
Rabia

Geçmiş olsun Fatma hanım. Maalesef bir cevap alamadım. Bu tarz aramalar da devam etmekte. Bizlerin dikkatli olmasından başka çare yok! İyi günler dilerim.

16 Ocak 2024 23:52