Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Emlakjet Çalışanları Ve Hizmet Vasatlığı

18 Temmuz 2024 12:49

Emlakjet firmasında kurumsal olarak bulunan bir emlak şirketi sahibiyim. Ürün ve hizmetleri satın alırken sürekli arayıp aktif olan sorumlu Y****** Hanım, satış sonrası genel sorun ve sorularımız için tarafımıza dönüş yapmamakla birlikte ikinci şirketimiz için de aynı tavrı uygulamaktadır. Birinci şirketimizin kullanımını sona erdirmek istedik çünkü ikinci şirketimizde 100 ilanlık paket olduğu için fazlasıyla yeterli gelmekteydi. Bunun için iade faturası talep edildi. Daha önce birinci şirkette geçmişe dönük borç için aynı işlem yapıldı ve daha faturasını istemeden ödeme alınınca sistemi açan yetkili arkadaşlar, şimdi bana geri ödeme için fatura aslını istediler. Biz bunu da gerçekleştirdik. Sonrasında çağrı merkezini arayıp Y****** Hanım'ın bana ve yeni ortak olduğum şirkete gerekli ehemmiyeti göstermediğini, genel sorun ve mesajlar ile aramalara çok geç döndüğünü veya dönmediğini beyan ettik. Y****** Hanım beni arayarak yüksek ses tonu ile konuşmaya başladı ve ben kendisine sistemin ücretini ödediğimizi, hatta bir yıllık peşin ödendiğini, kendisinin bana hangi sıfatla ses yükselttiğini ilettim ve iki kullanıcı +5 referansım bulunduğunu hatırlattım. Sonrasında çağrı merkezini tekrar arayıp bu durumu da ilettim. İadem için bir haftadır uğraştığımı bildirdim fakat her aramamda üst birimlere ilettik dönüş sağlanacak denmesine rağmen bir haftadır Y****** Hanım'ın şahsi olarak hesap sorması için araması dışında hiçbir dönüş olmadı. Ürün alırken çok yardımsever ve ilgili olan bu firma, ürün alımı sonrası hiçbir ilgi göstermiyor. Konu hakkında tarafıma ivedilikle yardımcı olunmasını rica ediyorum. Bu firmayı da kullanmamanızı rica ediyorum. Şu an yedi adet kullanıcıyı kapattıracağız, bunu da yetkililere iletiyorum. Lütfen çalışma arkadaşlarınızı iyi seçin. Biz bu işi en iyi yapan Türkiye'nin en iyi sitesini de kullanıyoruz ve satış yetkilisi olan arkadaş gece üçte arasanız yanıt veriyor. Onlar böyle iken gelişmekte olan firmaların bu şekilde çalışma sistemi olması üzücü.

18 Temmuz 2024 13:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetlerimizle ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

22 Temmuz 2024 11:06

Tarafınızla görüşme gerçekleştirdik Gülşah hanım tarafından arandım ve iademin gerçekleştiğini 4 gün önce belirtti ve banka ile görüşün belki hesaba düşmemiştir bilgisini tarafımla paylaştı fakat 4 gün sonra bankayı aramama rağmen herhangi bir geri ödeme olmadığı tarafıma bildirildi konu hakkında en ufak bir ilerleme kaydedemedim. Yetkili kişiler tarafından durumun takip edilip mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ürün hizmet satın alırken çok kolay olan emlakjetin ayrılırken bu kadar zorluk çıkarması çok üzücü 2. Şirket hesabımız içinde gülşah hanım bir süre devam edin mağduriyet olmayacak görürsünüz dedi buna istinaden kapatmadık ama görülen o ki hizmet kalitesinin değişmesi gibi bir durum söz konusu değil

23 Temmuz 2024 15:03

Değerli Kullanıcımız, Talebinize istinaden tarafınıza geri dönüş yapılarak, memnuniyetiniz sağlanmıştır. Saygılarımızla,

26 Temmuz 2024 17:32

Bu süreçte gerçekten bayağı uğraştırıldım ama Melisa hanım a özellikle teşekkür ederim gerçekten ilk defa beklediğim cevabı aldım. Bana net olarak ödememi alacağım günü konu hakkındaki bilgiyi ilk aramasında aktardı Emlakjet olarak görmek ve hissetmek istediğimiz kalite anlayışı bu şekilde olmalı ilgi ve alakanıza tekrardan teşekkür ediyorum sorunum çözümlendi

Emlakjet'te Adaletsiz Hediye Dağıtımı ve Şeffaf Olmayan Fiyat Politikası

11 Temmuz 2025 15:18
Benan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:53

21 Temmuz 2024 04:36
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2025 12:38
"Sorunumuz giderildi ve tekrar çalışmaya devam etme kararı aldım. Çözüm süreci için ilgililere teşekkür ederim"