Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgilendirme İle Eminevim Grubuna Dahil Edilme

17 Aralık 2024 23:47

1.5 yılı aşkın süredir Bursa Eminevim Duaçınarı Şube müşterisiyim. 2 kez müşteri temsilcim değişti. En son müşteri temsilcim olan g. K tarafımı yaklaşık 1 ay önce arayıp 1.500.000₺ olan gruba geçebileceğimi ve teslimat süresinin bulunduğum grupla aynı olduğunu hiçbir uzama olmayacağını ve çekilişlerin Kasım 2024 itibari ile başlayıp her ay olacak şekilde yapılacağını tarafıma iletti. İçinde bulunmuş olduğum grup 1.000.000₺ çekilişli araç grubuydu. Benim tek isteğim geçirilmek istediğim 1.500.000₺ grupta çekilişlerin hemen başlayıp her ay olacak şekilde yapılacak şekilde olmasıydı. Müşteri temsilcisi g. K de bunu tarafıma söyledi ve beni bu şekilde ikna etti. Bugün öğrendiğim son durumda g. K nin Eminevim firmasından ayrıldığını ve geçmiş olduğum 1.500.000₺ grupta ilk çekilişin Aralık 2024'te olduğunu,2. Çekilişin 5 ay sonra Mayıs 2025 te olacağını öğrendim. Bu durumda Eminevim Müşteri temsilcisi tarafından kandırılarak, tarafıma yalan beyanlarla ikna edilip bu grup içerisine dahil edildiğimi öğrendim. Firmaya şikayetimi ilettim ve üyeliğim içerisinde ödemiş olduğum organizasyon ücreti ve taksitlerimin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Yasal olan tüm haklarımı gerek yargı kurumları gerekse tüketici hakem heyetlerine başvurarak arayacağımı belirtmek istiyorum.
Resmen müşteri temsilcileri yalan söyleyerek asılsız beyanlarla tarafımı aldatarak bu organizasyon grubuna dahil edildim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

21 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nazım K. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 23:49

Eminevim Şubesinde Müşteri Mağduriyeti