Eminevim Pişmanlıktır. Hesaplayın Altın Alın Daha Karlı Çıkarsınız

Eminevim Pişmanlıktır. Hesaplayın Altın Alın Daha Karlı Çıkarsınız
24 Ağustos 2023 20:55

Eminevim sistemine girmeden evvel kafanıza takılan her probleme bir çözüm bulunur sözleşme imzalandıktan sonra verilen sözlerin sunulan çözüm önerilerinin bir çoğu gerçekleşmez top BDDK ve Genel Merkeze atılır. Madde madde Eminevim pişmanlığımı anlatayım kimse bu sisteme bulaşmasın. İşin özü son yıllarda bu sistem inançlı insanlar üzerinden kazanç elde etmeye dönüşmüş.
1. Benim ödediğim organizasyon ücreti 14 bin küsur alacağım toplam para 200 bin (çekilişli sistem) çekilişte çıkmazsa 12. Ayda ücreti alacağım söylendi meğer sözleşmede ise 12. Ayı takip eden ay yazıyormuş. 12. Ay teslimat yapılacak diye alelacele senet, vekalet işlemi imzalar evraklar için aranıp durdum tatilimi bırakıp iki kez 100 km uzaklıktaki şubeye gittim tüm evrakları tamamladım gün beklerken ağustos ayında teslimat beklerken tesadüfen teslimatın Eylülde olacağını öğrendim temsilcimin bile bundan haberi yok.
2. Çekiliş mevzusu ayrı bir muamma hiçbir şey anlatmama gerek yok açık Youtube.com'dan eski çekiliş videoları var toplarda isminizin olduğuna inanıyorsanız girin ben bu saatten sonra inanmam çünkü orada bulunan noter görevlileri kamera karşısında bunu kontrol etmiyor.
3. Ben araç için girdim 12 ay ödeme yaptım (100 bin) sözde 200 bin tl alacağım bunun 14 bin TL'sini peşinat olarak en başta ödedim aslında alacağım para 85 bin. 85 bin tl için benden avukatlarına geniş yetkili vekalet vermem istendi. Ayrıca iki kefil istendi ayrıca araca da ipotek konulacak. Eminevim'den alacağım para 85 bin benim alacağım araba 850 bin tl civarı varın siz karar verin.
4. Organizasyon ücreti ve ödediğiniz parayı 12 ay boyunca kendi tasarruflarında değerlendirme ile yetinmiyorlar artık. Alacağım aracın sigortasını ve kaskosunu da Eminevim'den yapmak zorundaymışım. Üstelik referans olduğum kardeşim ve kuzenim benden önce araç aldılar piyasa fiyatının üstünde trafik sigortası ve kasko yapıldı hem de hiçbir onay ve rıza alınmadan teslimat ücretinden kesinti yapılarak alındı.
5. Referans olduğum kardeşim kuzenime olan mahcubiyetimin yanı sıra bunları da zarara uğrattılar sözde araç sigortası piyasanın üstünde olmayacaktı ve kasko zorunlu değildi. (kriterler aynı olsa da dışarıdan sigorta kabul etmiyorlar)
6. Her şey istediğiniz gibi oldu diyelim sıra araç almaya geldi burası ayrı bir problem. Size şartsız güvenecek birini bulamazsanız araba alamazsınız. Çünkü aracı üstünüze aldıktan sonranın akşamı ya da ertesi gün para şahsa gönderiliyor. Buna da kimse yanaşmıyor. (Eminevim bunları yalanlasın)

profile profile profile
28 Ağustos 2023 10:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ferdi
Ferdi

Eminevim, Fuzulevim v. B. Yerine bankadan altın hesabı açıp, düzenli olarak altın almak çok daha akıllıca.

Uğur
Uğur

Gayet güzel anlatmışsınız. Bu şekilde araba almak mümkün değil. Hangi saf parayı almadan arabayı satar ki? Yıl olmuş 2024. Ceza mahkemelerinin önünden geçseniz ne kadar çok yanıltıcı olduğunu görürsünüz. Ben de bunlar BDDK vs güvenceye alındı diye bir düşünmüştüm. Böyle sistem mi olur. Daha okuyacağım öğreneceğim çok şikayet var ama bu kadarı yeterli. Burda insanlar güzelce anlatmış. Daha da yolu düşene kendi düşen ağlamaz denmesi lazım.

EminOtomotiv Eminevim Teslimatımı Yapmıyor Beni Mağdur Etti

14 Eylül 2024 20:22
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 19:24