Eminevim Firmasının Geç Para Ödeme Sorunu

19 Ekim 2023 17:30

Öncelikle Eminevim den daha önce herhangi bir işlem yapmadığımız için kurum hakkında hiç bilgim yoktu. O yüzden yaşadığımız süreci detaylı bir şekilde yazarak benzer durumda kalacak olanlara bir referans olmasını diliyorum. 70 yaşını aşan kayınpederimin Mersin'de bulunan evini satmak üzere bir alıcı ile anlaştık. Kayınpederim yaşlı olduğu için işlemlerin tüm sürecini ben yönettiğim için her olayın içindeydim. Alıcı finans işlemleri için Eminevim ile anlaşmış dolayısıyla anlaştığımız miktarın bir bölümünü bize Eminevim ödeyecekti. Finans kuruluşları (Bankalar da dahil) tapu işlemlerinde önce imzayı atar ve tapu devrini yaptıktan sonra ödemeyi size yaparlar. Dolayısıyla biz Eminevim'i tanımadığımız için tereddüt yaşadık. Bu firma BDDK'ya bağlı devlet güvencesinde bir finans kuruluşu olduğunu söyledi. Bununla birlikte tapu işleminin yapıldığı gün parayı hemen ödeyeceğini gösterir. Bir taahhütname verdiler. Buraya kadar işlemler tüm finans kuruluşunda olanlarla aynıydı. Gayrimenkulümüzü sattık ancak satışı yaptığımız gün ısrarlı taleplerimize rağmen bu parayı bize ödemediler. Para 1 gün sonra saat 14:30 da hesabımıza gönderildi. Bununla birlikte hiçbir gerekçe göstermeden ya da bir açıklama yapmadan taahhüt edilen rakamdan da 5.671,00-tl eksik ödeme yaptılar.

Kayınpederim 70 yaşını aşmış memur emeklisi biridir. Zor şartlarda yaptığı birikimler sonucu sahip olduğu bir evi satarken BDDK üyesi olması nedeniyle devlet güvencesinde olduğu inancı ile tapu devrini yapmasına ve üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesine rağmen Eminevim firmasının parayı geç ödemesinden kaynaklı bu süre zarfında ailecek yaşadığımız stresi kaygıyı ve endişeyi ve acaba bu parayı alamayacmıyız hissiyatını sizlerin takdirine bırakıyorum. Bu süre zarfında Eminevim kurumu ile yaptığımız iletişimlerde sürekli farklı söylemlerin olması ayrıca her çalışanın bir diğerinden farklı sözler söylemesi bu süre zarfında ciddi anlamda bu parayı alamayacağımız izlenimi uyandırarak çok endişeli bir süreç yaşamamızı sağlamıştır.

Sonuç olarak bir daha Eminevim üzerinden bir daha satış yapar mısınız derseniz asla!

profile profile profile
25 Ekim 2023 09:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Fatih K. Bey iyi günler, başvurunuz Emin Üstün Holding Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Alperen
Alperen

70 yaşında memur emeklisi hayatının hangi döneminde zorlanarak bir şey almış, tamamen saçmalık

Necati
Necati

Merhaba Fatih Bey sonrası için müşteri hizmetleri döneceğini belirtmiş detay paylaşabilirsiniz?

Batuhan sonuçtan çok memnun

EminOtomotiv Eminevim Müşteri Temsilcisi Bilgi Yetersizliği

Batuhan
26 Haziran 2024 11:14
"Son arayan müşteri temsilcisi beyefendiyi dinlemeden yorum yapmadım... Makul ve Akıcı konuşmasından dolayı kendisini kesmekte istemedim... Kibar-Nazik ve Ben konuşmaya başladığımda Alttan Alan bir yapısı vardı... Çözüm amaçlı bir konuşma yapıldı. Bir İnsanın Sahadan gelip müşteriyi anlamasıyla, saha görmeden direk telefonla konuşmasında ki farkı hissettirdiği için Teşekkürler..."
EminOtomotiv Eminevim Müşteri Temsilcisi Bilgi Yetersizliği
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Sürekli Bir Sorun Çıkartıyor Teslimatımızı Yapmıyor

Tahsin