Veysel sonuçtan hiç memnun değil

EminOtomotiv Eminevim Trabzon Şubesi Sorumsuzluğu

EminOtomotiv Eminevim Trabzon Şubesi Sorumsuzluğu
16 Temmuz 2024 14:07

Eminevim Trabzon şubesinde Haziran 2024 teslim araç teslimatım kendi çabalarımla Temmuz ayında yapıldı. Bu süreçte derdimi anlatmak için X hesabımdan paylaşımda bulundum. Şube müdiresi beni aradı ve hesap sorarcasına kurumsallıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir şekilde, bunu neden yaptığımı, teslimat tarihinden gecikme mi oldu ne hakla yazarsın tarzı çıkış yaptı. Kendisine nerede ne paylaşacağımın hesabını ona vermek zorunda olmadığımı söyledim. Hatasını anlamış olacak ki özür dileyip önce gecikme sebebinin ben olduğumu (istenen her evrak ve imzayı gününde teslim etmiş olmama rağmen) sonra personel kaynaklı olduğunu ayrıca bana verilen onlarca sayfalık sözleşmeyi neden okuyup imzalamadığımı, orada yazılanları zamanında neden getirmediğimi söyleyip sorumluluğu bana yıkmaya çalıştı. Kendisine müşteri temsilcisinin neden orada olduğunu sorduğumda ona da hak verdi. Neticede teslimatı aldım fakat bu defa onayım olmadan kasko ve trafik sigortası yapılmış, ödeme kesintili olarak aktarılmış. Kasko için eski aracımın kaskosunu aktaracağımı belirttim ve iptal ettiler ama sigorta için yaklaşık 3 bin TL daha uyguna bulmama rağmen yapabilecekleri bir şey olmadığını belirttiler ve süreci Tüketici Mahkemesi'ne taşıdım. Sürecin sonunda şubede D**** Hanım harici yardımcı olan kimse olmadı. Müşteriyi kazanana kadar elinden geleni yapan, sonrasında kulakları ve gözlerini müşteriye kapatan bir kurum.

22 Temmuz 2024 13:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Veysel B. bey iyi günler, başvurunuz Emin Sigorta Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Eminevim'de Teslimat Ve Bilgi Eksikliği Sorunları

24 Ekim 2024 01:33
Eminevim'de Teslimat Ve Bilgi Eksikliği Sorunları

Eminevim'den Geç Teslimat Ve Eksik Ödeme Sorunu

22 Ekim 2024 18:53
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'den Sigorta İadesi Bekleyişi: Genel Merkez İletişimsizliği

17 Şubat 2025 00:19