Eminevim'den Poliçe Belgesi Ve Ücret Farkı Sorunu

Eminevim'den Poliçe Belgesi Ve Ücret Farkı Sorunu
02 Kasım 2024 13:03

Eminevim, 2022 yılında aldığımız evin DASK ve sigorta işlemlerini yaptı. Dışarıda yaptırsak çok daha uygun fiyatlarla yaptırabileceğimiz halde, yüksek fiyatlarla poliçelerimizi yaptılar, zorunluluk varmış. Tamam, eyvallah; ancak poliçelerimizi görmek istedik ve bize gönderilen poliçe ile bizden alınan para arasında fark olduğunu gördük. 2024 yılı Eylül ayında kesilen poliçenin belgesini istiyorum, halen gelecek. Kesilen poliçe ile bizden alınan para farklı, bunun için sigorta birimini arıyorum, ulaşmak mümkün değil. Ümraniye şubesindeki temsilcimizi arıyorum, mail attım, dönecekler diyor. 2022-2023-2024 sigorta poliçesi ve DASK poliçelerimi istiyorum. Hem zorla yapıyorsunuz hem de belgelerini vermiyorsunuz. Eminevim'de 2023 sigorta işlemlerinde iki kere sigorta ücreti alındığı da görünüyor, hatanızı düzeltin.

12 Kasım 2024 09:28 (Şikayetten 9 gün sonra)

Mehmet B. bey iyi günler, başvurunuz Emin Sigorta Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

11 Mart 2025 02:34
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 21:56
Eminevim'in Yapmış Olduğu Haksızlık
eminevimin-yapmis-oldugu-haksizlik-2.pdf
eminevimin-yapmis-oldugu-haksizlik-1.pdf
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:07

Yanlış Üyeliğe Eklenen Masraf Ödememi Engelliyor Eminevim İlgisiz Kaldı