Elite Pluss Şikayet Edelim Hep Beraber

22 Şubat 2024 13:21

Arkadaşlar, ben de üç aydır ödeme yapmadığım için sürekli arıyorlar ve adreslerini de tam olarak söylemiyorlar. Gelecek hafta savcılığa gitmeyi düşünüyorum. Bu nedenle bir grup oluşturup hep beraber şikayette bulunalım; böylece daha etkili oluruz. Zaten kazandığımız takdirde avukat ücretini karşı taraf ödemektedir. Lütfen cevap yazın.

Yorumlar (21)

Zeynep
Zeynep

Son durum nedir siz de grup kuruldu mu?

Nazlı
Nazlı

Naptınız şikayet ettiniz miii ben de bu durumdan muzdaribim

Feyzanur
Feyzanur

Kuruldu mu herhangi bir grup

Meltem

Belki şikayet talebimiz farklıdır ne diye şikayet etmiştin?

Gül
Gül

Merhaba banada şikayetçi olma konusunda yardımcı olabilir misin icraya vereceklermiş, Instagram hesabım _gulkaynak

Olur

Yaren
Yaren

Rica etsem Instagramı versem yardımcı olabilir misin bana

Nisa

Ben onu yapmadım kısa tuttum açıklamadım kendimi ondan sanırım itiraz da bulunacağım simdi bu sefer öyle yapayım çok teşekkür ederim sağoluun

Meltem

Yok ondan bahsetmedim beni mesela yanlış bilgilendirdiler falan ben her şeyi tek tek yazdım olumlu sonuçlandı sen de derdini tam açıklarsan haklı görürler belki

Nisa

elitepluss.com adlı dijital eğitim platformunun iş yeri dışında yapılan satış sözleşmesini iptal/iade etmemesi diye kısa bir şikayette bulundum

Meltem

Merhaba ben de aynı durumu yaşadım. Tüketici Hakları'na şikayette bulundum yeni olumlu sonuçlandı siz de aynısını yaparsanız olumlu sonuçlanacaktır.

Ecem
Ecem

Meltem merhaba banada yardımcı olabilir misin bende aynı durumdan mağdurum neler yazdın vergi numarası falan nedir

Seda
Seda

Bende şikayette bulundum ama reddedildi siz ne yazmıştınız acaba söylebilir misiniz lütfen

Sena
Sena

Tüketici Hakem Heyeti'ne ben de şikayette bulundum fakat sonucumu göremiyorum bir de şikayet metninde yazdığın şeyleri burda da bizlerle paylaşırsan çok sevinirim yardımcı olur bizlere

Nisa

Merhaba sizinki nasıl olumlu sonuçlandı acaba benimki red yemiş itiraz da bulunacağım yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

Sude

Bende aynı durumdayım şikayette bulunacağım nasıl hareket etmemiz gerekiyorsa birlikte edelim

Helin
Helin

Merhaba son durumunuz nedir acaba ne yaptınız konu hakkında

Evet var sudedyrnn

Ayşe

İnstan var mı oradan konuşup birlikte hareket edebiliriz birkaç kişi daha bulup

Ayşe

Selam Instagram'dan yazdım cevaplarsan sevinirim ben de aynı durumdayım

Sude

Bende aynı durumdayım şikayette bulundun mu

Arda sonuçtan memnun değil

İptal Sonrası Ödeme Talebi Ve Sürekli Arama Mağduriyeti

17 Temmuz 2025 13:22
Juanna sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 18:32
Open English Yenilemeyi İptal Etmeme Rağmen, Rızam Olmadan Kartımdan Para Çektiler!

18 Ekim 2024 13:27