Merve sonuçtan hiç memnun değil

Elit Turizm Seyahat Yolculukta Karşılaşılan Sorunlar Ve Beklentilerin Karşılanmaması

26 Ağustos 2024 14:57

24.08.2024 tarihinde Elit Turizm (Yeni İnan İstanbul Durağan) ile 600₺'den 1 hafta önceden 3 kişilik yer ayırttım. Gün gelip 24'ünde otobüse bindiğimizde 850₺ bilet dendi. 600₺'den konuştuk denince rekabet vardı bitti 850₺ artık dendi otobüsün içinde (Tuzla'dan bindik). O zaman önceden arayıp haber verecektiniz, bilet fiyatı güncel budur. Onaylıyor musunuz diye sanki otobüsün içindekilerin birbirinden haberi yokmuş gibi davranıyorlar!
Otobüse bindik, verdik 850₺ de 3 bilet parası. (Burada amaç para değil, 850 TL ise onu da veririm ama başta verilen neyse odur. Belki cebimde nakit para yoktu, otobüsten mi indireceksiniz? Adam geldi, başımızda bekledi kavga etmeyelim diye.)
Otobüsün içinde havalandırma çalışmıyor, ayak kokusu, ter kokusu, kusma kokusu, hepsi karıştı ortalıkta. Muavin denen biri yok ki söyleyelim.
Sabah karşı 6 gibi yolculardan birinin çocuğu ile şoför gereksiz muhabbet etmeye başladı. Çocuğu yanına oturtarak bir yola baktı, bir çocuğun suratına muhabbet etti. Sabahın altısında biz onların muhabbetini çekmek zorundayız. Artık dayanamadım, seslendim, şoför dikkatini yola versin diye.
Zaten her köyün başında bir yolcu indiriyor, yetmedi bir bayanın fırından ekmek almasını bekledik. Ben böyle hizmet anlayışı görmedim, ne kalite var ne hizmet var ne de insanlara verilen önem var. Parasıyla rezil olmak isteyen bu otobüsü tercih edebilir. Bir kelimesini dahi abartmıyorum. 850 TL almayı biliyorsunuz, bari hizmet verin. Hayrınıza taşımıyorsunuz kimseyi.
Sadece para odaklı çalışan bir firma, asla yolcularına hizmet veriyorum bilincinde değil. Bütün çevreme merak etmeyin, anlattım. Buraya yazmakla kalmadım. Üç yolcu kaybettiniz, kaybetmeye de devam edeceksiniz. Senelerdir otobüs yolculuğu yaparım, ben böyle bir yolculuk yaşamadım.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 12:06

16 Haziran 2024 19:39
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 02:51
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
18 Haziran 2024 02:00