Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Elexus Hotel Kayıp Eşya Sorunu

29 Mayıs 2024 10:33

Merhaba, otelinizde 17-19 Mayıs tarihleri arasında kaldım. Bu süreç içerisinde şikayet edebileceğim çok fazla nokta oldu. Garsonlarınızın hizmeti çok kötüydü; bir bardak çay, bir içecek veya bir çatal kaşık için defalarca rica etmemiz gerekti. Yemekleriniz hiç iyi değildi; casinoda bir çay veya bir içecek için defalarca çaba harcamamız gerekti. Bir gece sabaha karşı çok acıkmıştık, tost söyledik. Hem de on kez fakat bize tost gelmedi. Yukarı çıkıp odamızda çantamızdaki krakerlerden yiyip tekrar aşağı indik. Sonra bir daha rica ettik, bir tane tost geldi. Onu eşimle paylaşıp yedik. Bunun dışında, en önemli konu E*** G***** konserinin olduğu gece odada yüzüğümü çıkardım. Koyduğum iki yer var: kasa ve tuvalet aynasının önü. Ertesi gün orada bıraktığımı hatırladım, gittim fakat yüzüğümü bulamadım. Aradım, taradım, bulamadım. Valizin içerisine düşmüş olabileceğini düşündüm veya çantamın herhangi bir yerine düşmüş olabileceğini düşündüm. Sonra yola çıkmak zorunda kaldık. Eve geldim, her tarafı aradım, yok. Yetkililerinize söyledim, onlar bulamadıklarını söylediler ama ben yüzüğün orada olduğuna eminim. İşin ciddiyetini anlamadılar sanırım, beni geçiştirdiler.

31 Mayıs 2024 12:50

Yüzüğüm otel odasında kayboldu ve o günden beri bulunması ya da telafi edilmesi için çaba harcıyorum fakat çözüm bulamadılar ilgilenmediler. Daha önce de şikayet var üzerinden otel elexsusa ulaştım yine sonuç yok Ebru Gündeş konseri için gitmiştik ve birazda tatil yaptık otel zaten hizmet olarak çok kötüydü bir de üzerine 27 yıllık evlilik yüzüğümün kaybolması çok kötü oldu

29 Ağustos 2024 17:28 (Şikayetten 3 ay sonra)

İlhan
İlhan

Yemekler gerçekten de çok kötü, aynı yiyecekleri farklı farklı yerlere dağıtarak göz dolgunluğu veriyorlar. Tat ve lezzet desen zaten yok. Otel çalışanlarının çoğunun davranışı kötü, odayı temizleyenlerin özel eşyaya saygıları yok bu bir gerçek. En basit önemi olmayan şeyler bunlar fakat masada bıraktığım sakız, hiç kullanmadığım halde 3 günde bitmiş olması.

Otel Hijyen Ve Hizmet Kalitesi Hakkında Memnuniyetsizlik

19 Ağustos 2025 22:52
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 22:15

Wome Deluxe Hotel Oteldeki Hizmetten Memnun Kalmadım