Bebeğim İçin Sipariş Ettiğim Kapı Süsü Teslim Edilmedi, İletişim Kopukluğu Yaşadım

27 Kasım 2024 00:55

Instagram üzerinden takipçi sayısına güvenerek doğacak bebeğim için kapı süsü yaptırmaya karar verdim. Yaparım dediği için çikolata siparişini de onlara verdim. 15 kasımda ilk konuşmamız başladı, ertesi gün ödemeyi yapmam halinde siparişi oluşturacağını söyledi. E*** Ç****. Bende süremin kısıtlı olduğunu söyleyerek 1 haftaya kadar elime ulaştıracak ise öyle sipariş vereceğimi söyledim. Ulaştıracağını söyledi. Lakin cumartesiye kadar ne siparişimle ilgili detay verildi, be tasarım sunuldu. Sorduğumda ise tasarım iş yaptığını aksamaların olacağını söyledi. Parayı alırken böyle bir durumdan asla bahsetmedi ki yazışmalarımda bu da mevcut. Cuma yazdım. Net bir cevap alamadım, ısrarlı yazmalarım karşısında cumartesi günü pazartesi görüşürüz diye bir cevap aldım. Pazartesi oldu. Cevap yok. Haliyle ben yazdım. Kendilerine salı günü elinizde olacak çarşamba günü elinizde olacak diye beni oyaladılar. Şimdi ise hanım efendi çok dürüst işletmeci ya mesajlara geri dönüş yapmıyor. İspatlarım ekran resmiyle mevcut. Diğer şikayet edenlere karşı yasal süreci başlatıyorum 2016 dan beri bu sektördeyim demişsiniz. Benim içinde lütfen yasal süreci paylaşın. Paylaşın ki ortada bir sözleşmemiz var bu sözleşmeyi yerine getirmenin yükümlülüklerini beraber görelim. Dekontta mevcut bizde, dekont açıklamasında mevcut. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Sizde dürüst işletmeci iseniz hak yemiyorsanız adaletliyseniz sizde kendinizce haklısınızdır sizde hakkinizi savunun E*** Ç**** hanım. İşletme hesabınız var nasılsa ya, yasal yükümlülüklerinizi mutlaka yerine getiriyorsunuzdur. Şu hassas olduğum süreçte heves ettiğim şeyin sırf sizin keyfiyetinizden dolayı olmaması, doğuma gideceğim lütfen sözünüzü tutun gününde dememe rağmen kulak ardi etmeniz ile ömür boyu dilimle duam ila yanınızdayım yasal şikayetlerim haricinde. Hee bir de size urunu yetiştiremeyecekseniz para iadesi yapın dedim, para iademiz yok dediniz bunu söylemeye asla hakkınız yok, Çünkü ürün hazır bile değil şu an bile eminim hazır değil ve yapılmayacak. . Diğer mağdur kişilerin yazdıklarına ve sizin cevabınıza istinaden ben konuşmaların ekran resimlerini de burada paylaşıyorum.

Fazilet
Fazilet
03 Mart 2025 13:03

Instagram konuşmalarımızın hepsini gönderebilirim ama seçemedim hepsini. Tarafıma IBAN numarası gönderdiler bir de ürüne dair onlara gönderdiğim dekont mevcut. Ödemeyi yaparken urunu de belirtmiştim. Fatura istedim fakat tarafıma fatura da göndermediler

Elif
Elif

Hanım efendi siparişini 23 Kasım 2024 tarihinde bize iletti,30 Kasım 2024 tarihinde eline ulaştı. Ki biz Design sayfaları 1 ay dan önce kişisel ürün hazırlığı yapmadığımız halde durumun acil olduğunu ve yardımcı olmamızı rica ettiği için 7 iş günü içinde ürünlerini teslim ettik. Şu an bu yorumun neden yapıldığını anlamamak ile birlikte kişisel bilgilerimizin paylaşılması ve haksız suçlama, karalama yapıldığı için avukatımız tarafınca hemen suç duyurusunda bulunulacaktır. Sayfamız 2016 yılından bu yana yasal ve güvenilirdir sayısız memnuniyetlerimiz ile yurt içi ve yurt dışı olmak üzere kalitemizi bozmadan hizmete devam etmekteyiz. Bu karalama kampanyalarına da kesinlikle prim vermeyeceğiz sevgiler. Elçel Design

Sipariş Verdim, Ürün Yok!
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 21:30
Floristasli (Instagram) Floristasli - Bebek Kapı Süsü (Instagram) 05548121766