10 Temmuz 2023 17:17

Ekolay mutfağın Yalova şubesinden mutfak dolabı yaptırdık. Mutfak tezgahımızın bir kısmı yanlış gönderildi. Dolap kapakları montaj yapılırken montaj ekibi tarafından çizildi. Dolapların ücretini ödedik. Aradan 6 ay geçmesine rağmen ne mermerimiz ne de dolap kapaklarımız geldi. Tezgahın yarısı yok, dolap kapaklarının yarısı yok. Satıcı sürekli bahaneler uyduruyor. Asla sorunumuz çözüme kavuşturulmuyor. Resmen paramızla rezil olduk. Sorununun acilen çözülmesini istiyorum.

08 Ağustos 2023 00:40

Sorunumuz hala çözülmedi. Satıcı sürekli bahaneler uyduruyor ve kesinlikle müşteriler ile iletişim kopukluğu var. Sıfırdan ev yaptık sadece bu firmada böyle bir şey yaşıyoruz. Kullandıkları malzemeler kaliteli olabilir ama dolap yaptırmak isterseniz bir kere daha düşünün derim. Yoksa eksiklerinizin tamamlanması için 7 ay beklemek zorunda kalırsınız. Dolapları aynı kalitede yapan başka yerlerde var. Paranızla rezil olmak isterseniz tercih size kalmış tabii ki de.

24 Ağustos 2023 18:39

8 ay sonunda mermerlerimiz yine eksik bir şekilde yollandı. Eski takılan renk farkı olan mermerlerimizden küçük parçayı eksik yollanırsa ya da mermer gelmezse davlumbanız arkası görünmez ama yan duvar gözükür diye düşünerekten sorun çözülmezse onu takarız diye saklamıştık. Tam da tahmin ettiğimiz gibi yan duvar mermerini yollamamışlar, davlumbazın arkasına denk gelecek mermer yollanmıştı. Renk farkı olsa da bir 8 ay daha beklememek için bizdeki mermeri taktırdık. Dolap kapaklarımız mermerlerimizin eksiklikleri yapıldı ama nasıl yapıldığını bir biz bir Allah biliyor. Yeni açılan bir şube olduğu için için hep alttan alarak bir yaklaşım sergiledik. Herkes ekmeğinin peşinde kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama başka bir müşteri olsa kesinlikle mahkemelik olurlardı. Aradığımız zaman çoğunlukla telefonlarımız bile açılmadı. İşim var sonra döneceğim denilip hep geçiştirdik ve dönüş alamadık. Kesinlikle bir daha kapısının önünden dahi geçmeyeceğim bir şube.

25 Ağustos 2023 11:29

Fırın, ocak ve davlumbazımız takılmaya gelindi. Davlumbaz 65 cm den kısa takılamıyormuş. Davlumbaz için bırakılan kısım 65 cm den kısa bırakıldığı için montajı yapamadılar. Dolabın kesilmesi gerektiğini söylediler. Tabii ki de dolap kesilince görüntü olarak hoş bir görüntü olamayacak. İş bilmezlikten başka bir şey değil bu. Her adımları eksik olan ve düzgün iş yapamayan bir firma.

Ekolay Mutfak'tan Aldığım Mutfak Dolabı Ve Tezgah Kurulumunda Süreç Yönetimi Ve Ürün Kalitesi Sorunları

04 Eylül 2025 16:08
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 11:30
Ekolay Mutfak Bursa İşimizin 45 Gündür Bitmemesi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 18:40
Ekolay Mutfak İle Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim
Buket sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 11:16