Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Özel Egepol Hastanesi Yanlış İlaç Ve İlgisizlik

Özel Egepol Hastanesi Yanlış İlaç Ve İlgisizlik
24 Aralık 2023 00:15

Bugün Köztence'deki Egepol Hastanesi'ne gittim. Mimari olarak dışarıdan bakınca 5 yıldızlı otel gibi görünse de içinde personel eksikliği nedeniyle çok uzun süre bekledik. Ancak daha kötüsü, 8 aylık kızıma üç ilaç yazılmış. İlk ilaç, 8 aylık bir bebeğe verilmemesi gereken bir ilaçmış. İkinci ilaç yetişkinlere yönelik olarak yazılmış ve pediatrik olması gereken ilaç reçeteye doğru şekilde belirtilmemiş.

İlaçları alamadık. Sistemde zaten doktorlar bile görünmüyor. Allah'tan eczacı arkadaş uyardı; 8 aylık çocuğa yetişkin ilaçları verilmiş. Gece gece üç eczane gezdik. İlk iki eczane sistemsel bir sıkıntı olduğunu söylemişti.

Aslında Egepol'un doktor, yanlış yazdığı için boşuna İzmir'i dolaştık. Aramamıza rağmen hiçbir çözüm üretilmedi. Dr. -- ---  ve Egepol hakkında şikayetçi olacağım. Bütün haklarımı hukuki yollardan arayacağım.

25 Aralık 2023 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emel
Emel

Merhabalar plastik cerrahi bölümünde bugün randevum vardı evrak işlemlerimde yardımcı olan arkadaş ecem Hanim o kadar ilgili alakalıkı bunu gözlemledim her gelenin sorusunu guler yuzu ile cevaplıyor ve guler yuzu devam ediyor çok teşekkür ederim Ecem Hanıma

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Egepol Hastanesi'nde Hayal Kırıklığı: Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücretler

20 Ocak 2025 15:12
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Para Odaklı Hizmet Ve İlgisizlik: Doğum Sonrası Büyük Hayal Kırıklığı

16 Haziran 2025 00:46

Acil Durumda Yetersiz İlgi Ve Saygısız Yaklaşım