Beste sonucu yetersiz buldu

Ege Merkez Servis ( 0232 459 00 42) Teknik Servis Hizmetinden Memnuniyetsizlik

04 Ekim 2023 07:36

Klima montajım için Baymak servisini aradım. Randevumu oluşturdum. Size dönülecek denildi. Tamam dedim dönüş yapılmadı. Sonrasında servisin numarasını almak için tekrar aradım. Numara Ege Merkez Servis Bayraklı Şubesine ait bir numaraydı. 0232 4590042 bana verilen özel 2 adet numara var. Aradım bir hanımefendi çıktı randevum var sizden dedim. Baymaktan aldım. Bana mesaj geldi mi diye sordu. Gelmedi dedim. Birincisi sistemde neden göremiyorsun? İkincisi ben konuya hakim değilim neden buyurun diye telefonu açmıyorsun da hesap sorar gibi mesaj geldi mi diye direk konuşuyorsun mizaç bir değişikti hanımefendi de. Siz görmüyor musunuz dedim randevuyu hayır dedi. Baymak'ı tekrar aradım. Hanımefendi biraz önce randevunuz iptal edilmiş sizin dedi. Ulaşamamışlar size dedi beni aramadılar diyorum. Zaten arama hizmetimiz yok diyorlar. Yoksa nasıl ulaşmaları gerekiyor diyorum cevap yok. Yetkili servisi tekrar aradım yeni randevu aldım diye. Tamam gelmeden ararız sizi dediler. Randevu günü öncesi gelen bir bilgi yok arıyorum ulaşamıyorum asla. Mesaj attım artık yine cevap yok. Ücretsiz bir işlem olduğu için yapıldığına inanıyorum. Ve saygısız tutumu asla kabul etmiyorum hizmet satın alıyoruz. İletişimsel sorunları durumundan dolayı şikayetçiyim. Klimamı kurmaya gelmiyorlar asla.

25 Şubat 2025 18:00

28 Mart 2024 16:36