11 Ağustos 2024 23:49

Ege Boncuk F******** A**** şubesinden kızımla beraber bir tarak aldık. Kızım sonra tarağın tepesinde bir kırık fark etti ama geri dönmek için çok geç olmuştu. İki hafta sonra tarağı götürdüm, fişini kaybetmiştik. 100 liralık bir tarağın fişini saklamak mantıksız gelmişti. Ama ürünün üzerinde barkod, çalışanların yazdıkları fiyat hepsi mevcut idi. Kusurlu ürünü fişi olmadığı için almak istemediler. Her nasıl olduysa barkodu okuttuklarında sistemde 'çıkmamış'. 95 liralık tarak için tatava yapmaya değmez ama insanları... Yerine koymaya değer mi peki Ege Boncuk? Müdüre kadar aradılar, derdimizi anlattık dedik bakın barkodunuz var üzerindeki fiyat etiketiniz var. Sadece değişim istiyoruz. Neden almıyorsunuz? 90 liralık tarak için bu kadar bürokrasiye ne gerek var dememize rağmen bir adım atmadılar ve ürünü değiştirmediler. Gerçi değiştirseler de başka bir sorun çıkacakmış, tarak üç kullanımdan sonra dağıldı, plastik kısmı ana gövdeden ayrıldı. Paranızı çöpe atmak ve '...' yerine konmak için nereye gidersiniz diye sorduklarında 'Ege Boncuk'a gidin' diyeceğim.

14 Ağustos 2024 13:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ege Boncuk'ta Adam Dövüyorlar Dikkat

Bülent
13 Ocak 2024 17:07
Ege Boncuk'ta Adam Dövüyorlar Dikkat

12 Mayıs 2025 12:57
Aldığım Takılar Hem Sağlığımı Hem Paramı Tehdit Ediyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Ve Tamir Taleplerine Olumsuz Ve İlgisiz Yaklaşım Mağduriyet Yarattı

26 Mayıs 2025 11:17