Ecrou Edirne Erasta AVM Mağaza Kaosu

03 Ocak 2024 21:03

Edirne Erasta AVM içerisinde bulunan Ecrou mağazası hakkında birkaç şeyden bahsetmek istiyorum. Mağazada kabin bulunmasına rağmen, kabinlere ürün doldurulup kullanılmadığı söyleniyor; tadilatta oldukları belirtilmiş. Ek olarak, aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum, her yer dağınık. Mağazada sadece bir çalışan var ve o da kasada, içeride yardımcı olacak kimse yok. Ürünler yerlere saçılmış durumda ve insanlar ürünlerin üzerine basıyor. Sürekli olarak buradan alışveriş yapan biri olarak, ürünlerin kalitesi ve fiyatlarından memnunum; ancak hizmet kalitesinden kesinlikle memnun değilim.

03 Ocak 2024 21:00

Edirne ecrou mağazası öncelikle sürekli ecrou'dan ufak tefek veya yüklü miktarda alışveriş yapan biriyim fakat Edirne ecrou mağazası aşırı dağınık her yer her yerde asla bir şey bulamıyorum içeride olmasına rağmen yardımcı olacak biri de yok çünkü tek kişi çalışıyor o da kasada diğerleri nerede bilmem:) kabin olmasına rağmen kabinlere ürün yığıp tadilatta kullanılmıyor deniyor sürekli ürünler yerlerde geziyor insanlar üstlerine basıyor ve kimse bundan rahatsızlık duymuyor

05 Şubat 2024 16:17 (Şikayetten 1 ay sonra)

Eşe
22 Ekim 2024 21:37
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
17 Temmuz 2024 14:03

Emel
02 Ekim 2024 15:10
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
20 Temmuz 2024 09:17