Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
11 Mayıs 2024 13:41

Ecoflow markasının River 2 adlı taşınabilir güç kaynağı ürününü 15/04/2024 tarihinde, 178152 sipariş numarası ile 9.999,00 TL (indirimli fiyat olarak belirtilen fiyat) karşılığında satın aldım. Satın aldıktan çok kısa bir süre sonra, ürünün fiyatı 7.999,00 TL'ye düşürülmüş ve böylece sadece birkaç gün içinde indirim adı altında 2.000,00 TL zarara uğratıldığımı görmüş oldum. Bu zararın tazmin edilmesini talep ediyorum. İade etmek istediğimde ise ürünün iade süresinin dolduğuna dair bir uyarı ile karşılaştım. Özetle, zaten indirimli olduğu için cazip bulduğum bir ürüne, sadece birkaç gün sonra yapılan 2.000,00 TL'lik indirim, ürünün ya başlangıçta fahiş bir fiyatla satıldığını ya da stokları boşaltma gerekliliği doğuracak kadar olumsuz bir yönü olduğunu düşündürmektedir. Markayı premium ve kaliteli olarak düşünerek tercih ettiğim bu üründe, mevcut kalite algım, uygulanan bu absürt fiyat politikası nedeniyle tamamen yıkılmıştır. Mantıklı bir açıklaması olmayan bu durum sebebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı da belirtmek isterim.

13 Mayıs 2024 08:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
11 Mayıs 2024 00:14
Ecoflow Markasında Alınan Ürünün Fiyatının 15 Günde 2.000 TL Düşmesi
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Sebepsiz İptal Edildi Fiyat Yükseltildi Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

İlker
11 Temmuz 2025 15:55

Tuğrul
16 Nisan 2025 16:33
Ecoflow Delta2 İndirim Mağduriyeti
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ecoflow Satış Sonrası Destek Sıfır İlgisiz Firma

Pınar