Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 10:48

Yeni aldığım makinede yıkanabilir çift kişilik yün yorganıma kedi işediği ve evdeki makineme sığmadığı için Eco Dry Acıbadem şubesini arayarak durumu açıklayıp yün yorgan yıkayıp yıkamadıklarını sordum. Yıkadıklarını söylediklerinde ısrarla üzerinde yıkama talimatı olduğunu ve kesinlikle kuru temizleme yapılmayacağını defalarca beyan ettim.

İstanbul dışında olmam sebebiyle telefon ile arayıp teslim edebilecekleri günü bildirdim. O gün her şey normalmiş gibi paketli yorganı eve götürüp teslim etmiş ve teslim alan kişiye hiçbir şey söylemeden 700 TL ücreti alıp gitmişler! Birkaç gün sonra eve uğradığımda paketli yorganı görünce önce vakumlu paketlenmiş sandım ama açınca şok oldum, çünkü çift kişilik verdiğim yorgan çocuk yorganı olarak geri dönmüştü! Hemen aradım, bana talimatlara uygun yıkadıklarını ama küçüldüğünü o sebeple üretici firmayı aramamı söylediler.

Üretici firma kesinlikle ürününün arkasında ve temizleme firmasından kaynaklı olduğunu ispatlamaya hazır ama o saatten sonra Eco Dry benim telefonlarımı açmıyor! Ne bana ne de teslim ettikleri kişiye yorganın küçüldüğünü söylemeden her şey normalmiş gibi 700 TL ücreti alıp giden firmanın esnaf dürüstlüğü yok demektir! Ben hakkımı helal etmiyorum! Bu arada bunca yıllık müşterisine bunu yapan Eco Dry Acıbadem'in reklamlarını en güzel şekilde yapacağımdan hiç kuşkuları olmasın.

29 Haziran 2025 16:04

26 Ekim 2023 18:13