Gökdeniz sonuçtan hiç memnun değil

eBay Ebay E Ticaret

Gökdeniz
14 Ocak 2024 16:58

Bende bu tarz durumla karşılaştım. İlk hesabım 5 aylıktı ve ciddi şekilde satış yaptım ve daha sonra herhangi bir sebep belirtmeden hesabımı suresiz askıya aldılar. İlk basta benim için bir lac soruları olduğunu yazdılar bende karşılık verdim cevapları vermeye hazır olduğuma dair ertesi gün ne bir soru ne de başka bir şey direk hesabımı kapattılar ve herkese gönderdikleri mesajı kopyalayıp atıyorlar. Neden kapatıldığına dair hiçbir şey söylemiyorlar. İkinci bir hesap açtım belki benim hatamdır diye ilk satışımdan sonra yine kapattılar. Mailime erişimi kaldırdığıma dair mail geldi fakat ben yapmadığımdan dolayı hesabın hacklendiğini düşündüğümden Ebay yardim konusunda mesaj attım ve bana attıkları tek şey yine aynı kopyalanmış mesajdır. Hiçbir şey yapmıyorlar ve ayrıca içeride de bir miktarda param ® kaldı. Bu saçma düzenin gerçekten düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine aynı mesajı kopyalayıp atmaktan başka is yapmıyorlar. Sadece hesabiniz kalıcı olarak askıya alındığını söylüyorlar. Getirdiğimiz onca kisi de mağdur oluyor Ebay güvenerek girdik bu sisteme fakat suçumuz olmamasına rağmen aykırı hareket ediyorlar. Güvenilirliği herkesin gözünde düşüyor.

18 Ocak 2025 14:04
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hiçbir İşlem Yapmadan Hesabım Tehdit Gerekçesiyle Askıya Alındı

Burak
11 Ağustos 2025 12:13
hicbir-islem-yapmadan-hesabim-tehdit-gerekcesiyle-askiya-alindi-2.jpg
hicbir-islem-yapmadan-hesabim-tehdit-gerekcesiyle-askiya-alindi-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 11:42
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
11 Kasım 2024 23:00