Okan sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports Fc Mobile Hesabım'da Başka Biri Var

EA Sports Fc Mobile Hesabım'da Başka Biri Var
07 Ağustos 2024 20:55

3 gündür fc Mobile hesabım saldırı altında 3 gündür ea Help'e bağlandığımda sil baştan tekrar ea Hesabı şifresi değiştirip doğrulamayı aktifleştirmemi söylüyorlar ve 3 gündür bunları yapıyorum ama hesabımdaki kişi hala duruyor. Hesaba girdiğimde örnekteki gibi sürekli bir oynamadığım maç bildirimi görüyorum. Hesapta 800 milyon Coins'im vardı ama şu an sürekli hesaptaki diğer kişi pazardan birilerini alıp ben onun aldıklarını sattığımdan ötürü 500 milyona kadar düştü. Hesabı başka bir ea hesabına bağlayıp oyun ilerlememi ve kadromu oraya aktarmak istedim. Bunun için tekrardan ea Help'e bağlandım fakat yardımcı olamadılar. Türkçe dil seçeneği olmadığı içinde tam anlaşamıyoruz. Gerçekten artık çok sinir bozucu bir hal almaya başladı.

Okan
Okan
09 Ağustos 2024 18:37

Hiçbir gelişme yok kimsede bana ulaşmadı. Gerçekten çok ilgisizler 3 defa şifre değiştirmemi istediler sonrasında güvenlik adımları ve bana hesabımda olma ihtimali olmadığını söylediler fakat hala coins harcıyor. Kimse bana ulaşmadı. Ea gerçekten Türkiye'de destek konusunda çok ilgisiz

Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

Rüzgar
03 Temmuz 2024 17:40