Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

Rüzgar
03 Temmuz 2024 17:40

Ben geçen Xbox Game Pass Ultimate aldım ve hemen FIFA 23 oynamak istedim ama oyuna girdiğimde hesap bilgilerimi yenilememi falan söylemişti. Ben de gidip yeniledim ama hiçbir şey değişmedi. Ben de EA Accounts sitesinden manuel olarak Xbox hesabımı EA hesabıma bağlamayı denedim ama bana "Xbox hesabınız '*************@disabled.ea.com' hesabına zaten bağlı" gibi bir hata mesajı çıkardı ama sıkıntı şu ki benim başka hiçbir EA hesabım olmadı.

Ben de gidip bu olayı belki bana yardım ederler diye EA Help sitesinden onlara iletişim kurmayı denedim ama bana hiçbir geri bildirim yapmadılar.

Bunun karşılığında ayrıca EA Answers HQ'ya gidip orada durumumu yazdım ve oradaki kişiler bana yeniden EA Help ile iletişim kurmamı söyledi. Ben de yine iletişim kurmayı denedim ve yine cevap vermediler.

En sinir olduğum şey ise EA Help sitesinde ben cevap beklerken adamlar bana hiçbir şey yazmadan veya en azından otomatik bir e-posta bile atmadan benim yardım isteğimi çözülmüş olarak değiştirip beni resmen kenara attılar.

Ben EA Help'ten 1 haftadan daha uzun bir süredir sorunuma bir çözüm bekliyorum. Onlar yüzünden yeni Xbox'ımda online EA oyunlarını oynayamıyor ve bilgisayarımda da hiçbir EA oyununu yükleyemiyorum çünkü çevrim içi oynamak veya PC'ye yüklemek EA hesabıyla Xbox hesabını bağlamayı gerektiriyor.

Ben artık buradan bir cevap bekliyorum çünkü özellikle bana sitelerinde söylenen güya maksimum 3 gün sürecek sorunumun çözüm süreci hala daha başlamadı.

Merhaba rüzgar bende de aynı sorun var hiçbir şekilde Steam'den ea oyunlarını oynayamıyorum dead space 3 nfs heat girmeye çalıştığımda da disabled.ea.com tarzı bir hesaba bağlı olduğunu söylüyor bir çözüm buldun mu

ea-help-yarattigim-vakalari-yardim-etmeden-kapadi-1.jpg

Çalınan EA Hesabım İçin Destek Bulamıyorum

15 Eylül 2025 03:01
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 10:56
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

EA Hesabım Ele Geçirildi, Oyunlarıma Erişemiyorum!

26 Ekim 2025 15:19