Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Miraç
14 Kasım 2024 18:10

Ara tatil bitmeden taşınacağız ve nakil yapmak istiyorum ama nakil yapmaya girdiğimde e-okul hatası var diyor. Ancak e-okula girdiğimde notlarımı görebiliyorum, sadece nakilde bu sıkıntı var. Yaklaşık 2 haftadır böyle, nakil yapamıyorum. En kısa zamanda ilgilenirseniz çok sevinirim.

Aynı sorunu yasıyorum 2 hafta dır böyle ne zaman düzeltilecek cuma günü nakil omay günü ve benim şu an yapmam gerek en kısı sürede düzeltilsin bos kontenjan varken gelmem lazım yoksa ben biterim

17 Kasım 2024 19:48

İyi günler ben 2 haftadır nakil yaptırmaya çalışıyorum ama uyarı veriyor ya 2 hafta olmuş ne bekliyorsunuz düzeltmek için ne bekliyorsunuz insanların acil nakil alması gerekiyor olabilir ne kadar sorumsuzluk ya 2 hafta nedir ne ve bunu sadece ben yasamıyorum bir çok insanda yaşıyor lütfen en kısa sürede bile değil acilen çözülsün insanları mağdur etmeye degermi

17 Kasım 2024 00:01

E okul nakil sistemine nakil için geldiğimde uyarı veriliyor ve bu bir 2 haftadır böyle yani bunu bizimmi söylememiz gerekiyor böyle bir yanlısı ve bunu yasayan bir çok insan var böyle bir mağduriyeti 2 haftadır çekiyorum bazı insanların şehirleri arası nakil yapması gerekiyor 1 gün sonra okul açılacak ve gidecekleri okul başka şehirde taşındıkları şehirde olmadığı için devamsızlık yazılacak belkide sınıfta kalacak şu an yapsa o kişi cuma gününe 7 gün var ne zaman açıklanacak bunun bir an önce çözülmesi lazım

16 Kasım 2024 23:50

Nakil yaptırmak istiyorum ancak 2 haftadır uyarı veriyor bunu yasayan bir çok insan var şehirler arası nakil yapması gereken ama bu uyarı yüzünden kimse yapamıyor bunun en kısa sürede çözülmesi gereken bir problem bu olay zevk için söylenen bir olay değil lütfen bu olay bir an önce çözülsün

16 Kasım 2024 23:46

Öncelikle sunu söylemek istiyorum bu uygulama önemli bir uygulama ve bu sisteme herkes giriyor bir an önce çözüm üretilmesi gerekiyor böyle olaylara karsı ben kasımın 10 da nakil yaptırmaya çalıştım ama uyarı verdi ve neredeyse 1 hafta geçti ve hiçbir şekilde düzeltilmedi bu sorunu yasayan insanların olduğunu gördüm en kısa sürede çözülmesi gerektiğini düşünüyorum

16 Kasım 2024 23:39

Şu anda benim nakil yaptırmam gerekiyor ama e okul bana uyarı veriyor gördüğüm kadarıyla bu herkeste var ve 2 haftadır yapılamıyor bunun en kısa sürede yapılması gerekiyor ben ailemi zaten zor ikna ettim ve bu sorun devam ediyor eğer çözülmesi gerekiyor ben zor durumda kalacağım ve nakil yapamayacağım en kısa sürede çözülmesi dileği ile

16 Kasım 2024 23:35

E okul nakil yaptırmam lazım ve 3 haftadır uyarı veriyor benim nakil yaptırmam lazım ve aciliyeti var ve bu sorunu yasayan bir çok insan var bu sorunun bir an önce çözülmesi lazım taşınan var ailevi sıkıntısı olan var kontenjan varken yerleşmek isteyenler var yani bunun için acilinden çözülmesi lazım

profile profile profile

Oplex
14 Kasım 2024 19:49

E-Okul Nakil İşleminde Süregelen Hata

Karlı
12 Kasım 2024 04:47
E-Okul Nakil İşleminde Süregelen Hata
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

E-Okul Nakil Sistemindeki Hata Acil Çözüm Bekliyor

Serkan