Resul sonuçtan hiç memnun değil

E-haremaltin.com Hepsiburada Üzerinden Sattığı Ürünü Eksik Ve Yanlış

E-haremaltin.com Hepsiburada Üzerinden Sattığı Ürünü Eksik Ve Yanlış
21 Ağustos 2024 17:23

Hepsiburada üzerinden 7.5 gram 22 ayar bilezik siparişi verdim. Satıcı Harem Altın (Ticaret Ünvanı: ant hediyelik eşya ve mağazacılık limited şirketi, kendi sitesi: www.e-haremaltin.com) bana sormadan fotoğraftaki şekilde not bırakarak ürünü parça parça yollamış (6 gram bilezik, 1 gram, 0,5 gram hepsi 22 ayar). 6 gram dediği bileziği 3 farklı kuyumcuda tarttırdım 5,93 gram çıktı. Yani ürün hem istemediğim şekilde (parça parça) hem de eksik gramla gönderildi. Ben de Hepsiburada ile görüşerek değişim talep ettim. Uzun uğraşlar sonucunda (altında iade kodu oluşturulamıyor) bana bir kod ilettiler ve değişim için Yurtiçi Kargo ile ürünü göndermemi söylediler. Ben de söylenen şekilde Yurtiçi Kargo'ya gelen ürünleri teslim ettim. Bu noktadan sonra satıcı eline ürünlerin eksik geldiğini iddia etmeye başladı. Ürün eksik ise sorumluluk Yurtiçi kargodadır çünkü ben bireysel gönderim yapmıyorum Hepsiburada'nın anlaşmalı olduğu kargo şirketine teslim ediyorum. Ben yine de olayı anlayabilmek için satıcıyla sözleşmede yazan numarası üzerinden irtibata geçtim. Bileziğin gelen paket içinde olmadığını belirtti ve açılışa dair video görüntüsü talep ettiğimde ise saçma sapan 2 video gönderdi. Videoların ikisi de güvenlik kamerası ile çekilen videoyu dışarıdan telefonla çekerek oluşturulmuş videolar yani çözünürlük yerlerde. Videoların birinde paket çoktan açılmış diğerinde ise makasla paket açılmış ancak içinde ne çıktı ne çıkmadı belli değil. Yani kameralarla dolu kuyumcunun iade amaçlı gelen paketin içinden ne çıktığına dair bir video gönderilmedi. Bu süreçte 7,5 gram bileziğin fiyatı 1300-1400 TL civarında arttı. Ancak satıcı ücret iadesini bile yapmamak için iadeyi henüz onaylamadı. Bu süreçte satıcıyı araştırırken Hepsiburada’daki satıştaki ürünlerine 10'larca buna benzer yorum (eksik gram, farkı ürün gönderimi) yapıldığını gördüm. Bunları Hepsiburada'ya da ilettim.

14 Mart 2025 14:37

E-haremaltin.com Eksik Ürün Gönderimi