Şule sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Detect Absolute Durma Şikayeti

06 Mayıs 2024 16:46
Şule'nin Teşekkür Mesajı
“Merhaba 6 Mayıs tarihinde şikayet oluşturup,11 Mayıs tarihinde müşteri hizmetlerinden geri dönüş aldığım,18 Mayıs tarihinde servise göndermiş olduğum Dyson V15 Detect Absolute dik süpürgem serviste belirttiğim problem giderilmiş, bakımları ve temizliği yapılmış şekilde 25/05/2024 tarihinde tarafıma sorunsuz teslim edilmiştir. Şu anki kullanım performansı, emiş gücü çok daha iyi. Dyson ekibine bu kadar hızlı çözüm sağladıkları için teşekkür ederim.”

Dyson V15 Detect Absolute marka süpürgem, çalışmaya başladıktan 5-10 saniye içinde, elim hala tetikte olmasına rağmen duruyor. Bu durma işlemi, cihaz ilk çalışmaya başladığı anda 2-3, bazen 4 kez gerçekleşiyor; sonrasında ise normal çalışmaya devam ediyor. Cihazı 20/07/2023 tarihinde Dyson'ın resmi internet sitesi üzerinden satın aldım. 10 aylık cihazımın (Cihaz Modeli SV22, Seri Numarası U3B-EU-SFF3149A) makinesi temiz, filtreleri temiz, şarjı tam ve aşırı ısınma problemi olmamasına rağmen, ilk çalıştırmadan itibaren elim tetikteyken son 1 aydır bahsettiğim şekilde duruyor. Tekrar eden bu durumlardan sonra çalışmaya başlıyor. Dyson V15 Detect Absolute dik süpürge modelinde Türkiye'ye gelen cihazlarda fabrika çıkışlı hatalı üretim olup olmadığını merak ediyorum. Tüketici şikayetlerine baktığımda, yüksek fiyatlar ödeyerek satın alınan bir cihazdan bu kadar kısa sürede birçok kişinin benzer durumdan şikayetçi olması, tüketici açısından endişe verici bir durum. Konu ile ilgili yardımınızı ve bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.

11 Mayıs 2024 14:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

18 Mayıs 2024 15:10

11/05/2024 tarihinde Dyson müşteri hizmetlerinden arandım ve görüntülü görüşmenin ardından cihazın tetik kısmında sorun olabileceği ve servise gitmesi gerektiği bilgisi iletildi. Aynı konuşma içerisinde 18/05/24 cumartesi günü için kolay gelsin firması ile teslim alınması için randevu oluşturuldu. Bugün (18/05/24) tarihinde saat 13:44' te cihaz kolay gelsin firması kuryesi Ali Bey tarafından teslim alındı. 10 aylık bir ürün olup bu kadar kısa sürede sorun yaşamış olmam, serviste yaşanan sorunlara dair şikayetleri sıkça gördüğüm için ürüne ait tüm paketleme işlemini videoya alıp burada paylaşıyorum ki servis işlemi sırasında/sonrasında mağduriyet yaşamamak adına böyle bir yol izlemenin doğru olacağını düşündüm.

18 Mayıs 2024 15:27

İlk paylaşımda eklenmeyen 2 görselde yine burada bulunsun

29 Mayıs 2024 11:23

Tc Serap
17 Şubat 2025 00:25
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
12 Aralık 2024 10:45