Dyson V12 Yedek Parçası Hk.

Gülçin
10 Temmuz 2024 17:26

Kasım ayında Trendyol üzerinden almış olduğum Dyson V12 model süpürgenin mobilya altı adaptörü herhangi bir darbe almadan, süpürme esnasında eğme tuşuna basarken birden fonksiyonunu kaybetti ve içindeki parçanın kırılıp ses çıkardığını fark ettim. Dyson'u aradığımda parçanın garanti kapsamında olmadığını, istersek ücretli olarak alabileceğimizi söylediler. Süpürgeyi satın alırken ekstra bir ücret ödenmeyen parça neden şimdi garanti kapsamı dışında bu bana çok anlamsız geldi. Kutu içinden ne çıkarsa garanti kapsamı içinde olmak zorundadır ve ben şu an hamilelik sürecindeyim, en çok ihtiyaç duyduğum parça temin edilmiyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Büyük bir marka olduğunuz için dünya para veriyoruz. Böyle bir mağduriyet giderilmiyorsa yazık verilen paraya.

15 Temmuz 2024 14:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
04 Ağustos 2024 12:09
Dyson V12 Süpürge: Kırılan Parça Ve Hayal Kırıklığı

Dyson Mobilya Altı Adaptörü Sorunu

Ahmet
13 Mayıs 2024 16:41
Dyson Mobilya Altı Adaptörü Sorunu
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
07 Aralık 2024 04:57
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
24 Nisan 2024 18:50