Simge
04 Ağustos 2024 00:06

Dyson'ın orijinal sitesinden Airwrap sipariş ettim, kartımdan para çekildi fakat sitede siparişim görünmüyor. Önce Türkçe mail geldi, siparişiniz onaylandı diye, hemen sonrasında İngilizce siparişimin reddedildiğine dair mail geldi. Kartıma günlerdir param iade edilmiyor. Banka baştan falso zaten; aradım ve şüpheli işlem iptal etmek istiyorum dedim, bir şey yapamayacaklarını, form doldurup mail atıp beklememi söylediler. Baştan tamamen saçmalık. Aynı şekilde Dyson’a ulaşmaya çalıştım. Cuma 18:00'dan sonra hiçbir ulaşım kanallarına ulaşılamıyor. WhatsApp canlı desteğe yazdığımda temsilci bağlanıp 'Evet, sipariş görünmüyor, paranız geri yatacaktır' şeklinde genel geçer bir şekilde benim sorunumu çözmeden konuşmayı bitirdi. Koskoca firma nasıl böyle bir şey yapabiliyor, aklım almıyor. Siparişi iptal ettiyseniz paramı kartımdan nasıl çekebilirsiniz?

08 Ağustos 2024 16:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

İsmail sonuçtan memnun değil

İsmail
01 Nisan 2024 20:35
Dyson Airwrap Sipariş İptali
Dyson Airwrap Sipariş İptali
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Gülten
05 Aralık 2024 10:57

Nurten
02 Temmuz 2024 12:03
Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Nagehan
27 Haziran 2024 14:53
Dyson Türkiye Airwrap Siparişim Oluşmadı!

Ayşenur
03 Şubat 2025 14:56