Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Dynobil Ekspertiz Hüsranı: Güven Kaybı Ve Yüksek Masraf

03 Şubat 2024 11:53

Dynobil oto ekspertizde, en üst paket ekspertiz yaptırdım. Çünkü Türkiye'nin ilk kurumsal firması, adına güvendim. Neyse ekspertiz firması motorun yağ yaktığını söylemedi ve satın aldım. Ardından 60bin tl harcayıp motor yaptırdım. Müşteri hizmetlerini aradım Tüketici Hakem Heyeti'ne verin dediler. Bende verdim. 8 ay sonra sonuç frenchise bayi olduğu için, muhatap bunlar değilmiş. THH de bunları haklı buldu. Bunu yazmamın nedeni çıkar gözetmiyorum. Dynobil e ekspertiz Yaptırmayın!

19 Ağustos 2024 14:23 (Şikayetten 6 ay sonra)
21 Ağustos 2024 11:45

Aynen siz haklısınız, bende hata, şunu düşünemedim, sizin " kurumsal" isminize güvenmemem gerektiğini, bu arada mahkemeyi ben itiraz etmediğim için usulen haklı olarak kazandınız. Yani ben sizi Tüketici Mahkemesi'ne verdim. Siz ben muhatap değilim bayi sorumlu dediniz. Neyse olan oldu, bana bozuk aracı sağlam diye aldırttınız. Ben size ve isminize güvenmiyorum. Çevremdeki herkese bunu anlatıyorum anlatmaya devam edeceğim. Özel sıkıntılarımdan dolayı ilgilenemediğim için hukuki olarak haklı çıktınız, tebrikler. Ama her hukuki karar ahlaki mi acaba? Şikayetimi okuyan herkes vicdani olarak kararını verecektir.

Zafer
Zafer

Bende aynı şekilde aracıma ekspertiz yaptırdım. Ön takımda ses var dedi. Direksiyon kutusunun durumu iyi belirtilmiş. Ancak aracı aldıktan sonra ustaya götürdüm. Ön takımda sorun yokmuş direksiyon kutusu arızalıymış. Çözüm hattı ile görüştüm. Hiç şekilde işlem yapmayacaklarını söylediler. Kanunun haklarımı arayacağım. Çözüm hatları kurumsal olmaları, Hepsi göz boyamadan başka bir şey değil. Olumsuz bir durumda mağdur oluyorsunuz.

Zeki

Kurumsal adı altında insanları aldatan bir firma, franchase bayi sorumlu diye müşteriyi başından atan THH savunma yapan gereksiz bir firma, kurumsallığı yanıltmasın herhangi bir mahalle arası Exper bu kadar sorumsuz değildir. Tüm çevreme anlatıyorum kimseye önermiyorum. 15 gün süremi özel nedenlerden dolayı doldurduğum için THH kararına itiraz edemedim. Pişmanlığımdır. Bunlar aldıkları parayı hak etmiyor. Kurumsal değiller!

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 22:02
Ekspertiz Raporu Mağduriyeti Ve Güven Sorunu
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 07:06
Ekspertiz Güvenilirliği Sorgulanıyor: Yanıltıcı Rapor Sorunu
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Firmasının Eksik Bilgilendirmesi Ve Yetersiz Hizmeti

27 Aralık 2024 11:53