Dynamic İletişim ve Reklam Yanlış Sipariş. İstediğim Pantolon Yerine Hem Bedeni Hem De Cinsi Yok

11 Eylül 2024 18:362.085

Dynamic iletişim ve reklam hizmetleri a. Ş den ekteki foto da olan 2 adet jagger (siyah ve haki l beden) pantolon siparişi verdim. Gelen kargodan haki olan 2XL (l istemiştim), siyah olan ise kargo pantolon ve XL beden geldi. Bunların iadesini yapıp ekteki resimdeki pantolonları istiyorum. 0534 ile başlayıp 98 ile biten iletişimci aramalarıma cevap vermiyor. Lütfen gereğini yapar mısınız.

13 Eylül 2024 14:00

Dynanic iletişim ve reklam ajansına iletilmek üzere Aras Atlas şubesine iadesini yaptım. Şimdi paramın kartıma iade edilmesini bekliyorum.

Umut
Umut
17 Eylül 2024 15:50

Ben de Kocaeli İzmit'ten iade edeceğim ama iade numarası istiyor Aras Kargo ve bunu satıcıdan almamız gerekiyormuş ulaştığınız bir numara var mı kodu alabilmek için

Dynamic İletişim Ve Reklam Uygun Fiyat Veriyor Ama Hizmet Yok

Hadid
13 Mayıs 2024 18:301.134

Dynamic iletişim ve reklam hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmasından almış olduğum iki adet kargo pantolonun bedenleri yanlış geld...

Dynamic İletişim Ve Reklam Uygun Fiyat Veriyor Ama Hizmet Yok
1 Yorum

Dynamic İletişim Ve Reklam Yanıltıcı Ürün Ve İletişim Sorunları

Gülay
17 Şubat 2025 13:35854

Diynamic İletişim ve Reklam adlı firmadan 2 adet jogger pantolon aldım. Ürün, reklamlardaki gibi değil ve bahsedilen bed...

1 Destek

Tümünü Gör
Dynamic İletişim Ve Reklam Parfüm Yanıltmacası!

Dynamic İletişimVe Reklam Parfüm Yanıltmacası!

Alcıl
Dynamic İletişim Ve Reklam Üründe Beden Yanlışlığı

Dynamic İletişimVe Reklam Üründe Beden Yanlışlığı

Tuğçe
Dynamic İletişim Ve Reklam Yanılttı!

Dynamic İletişimVe Reklam Yanılttı!

Dynamic İletişim Ve Reklam Yanıltıyor!

Dynamic İletişimVe Reklam Yanıltıyor!

Deniz
Dynamic İletişim Ve Reklam Bozuk Kalitesiz Ürün!

Dynamic İletişimVe Reklam Bozuk Kalitesiz Ürün!

Ogün
Dynamic İletişim Ve Reklam Yanılttı!

Dynamic İletişimVe Reklam Yanılttı!

Tolgahan