Feridun sonuçtan memnun değil

Duzamotors (Instagram) Gürcistan Üzerinden İnsanları Yanıltıyor!

31 Mart 2024 00:54

Duzamotors Instagram üzerinden Gürcistan'dan elektrikli araba satışı yapar gibi görünüp insanları yanıltıyor. Biz mağdur olduk. Emniyete şikayette bulunduk. Yetkililerin bu duruma el koyarak insanların mağdur olmasını engellemelerini rica ediyorum.

05 Ağustos 2024 12:28

Sorun çözülmedi nasıl yeşile döndü anlamadım.

Yorumlar (10)

Melih
Melih

Feridun Bey merhaba konu hakkında çalışıyorum, bana dönüş yapabilirseniz çok memnun olurum. Maile dönebilirseniz oradan telefon numaramı paylaşacağım [email protected]

Feridun

Mail ile dönüş yaptım Melih bey

Burhan

Hocam sorun çözüldü yazıyor yeşil tık var şikayetiniz başında

Burhan

Hocam sorun devam ediyormu çözüldü onayı vermişsiniz duruma göre Gürcistan'a gidip almayı planlıyorduk arkadaşlarla

Feridun

Hayır çözülmedi ve ben onay vermedim ki.

Esra
Esra

Merhaba biz de buradan araç almayı düşünüyorduk nasıl bir mağduriyet yaşadınız anlatabilir misiniz süreç nasıl ilerledi çözüme kavuşturuldu mu

Feridun

Eşimin bir arkadaşının yakını Tiflis e gidip bu adamlarla 10 milyon karşılığında bayilik için anlaşıyor. Fakat özel sebeplerden dolayı ertelemek zorunda kalıyor. Eşimde bu görüşmelere güvenerek beni buradan araç almak için ikna etti. Instagram daki telefon numarası üzerinden özgür isimli biriyle konuşup 4200 TL kargo bedelini ben gönderdim. Sonra içime bir şüphe düştü. Adamlardan ticaret bakanlığından alına barkodlu yetki belgesini bana göndermelerini istedim. Devamı ekte.

duzamotors-instagram-gurcistan-uzerinden-insanlari-yaniltiyor-1.jpg
Nursima
Nursima

Merhaba. Bu konu ile ne yaptınız?

Feridun

Suç duyurusunda bulunduk. Ama bir gelişme yok.

Adem
Adem

Ne yaptınız sosyal medyadan dönüş yaparmisinız

03 Aralık 2023 08:36

12 Şubat 2024 14:05