Kırılan Cam Ve Eksik Parça Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum

20 Kasım 2024 14:453.588

11.11.2024 tarihinde Durul duşakabin internet sitesinden 4418454 sipariş numarası ile duşakabin sipariş ettim. Defalarca arama sonucu 18 Kasım tarihinde ürün kargoya verildi. 19 kasımda ürün geldi. Ürünü, usta kurulum esnasında cam elinde patladı. Tamamen dağıldı. Tuzla buz oldu. Ayrıca raylardan bir tanesi eksik gönderilmiş. İlgili firmanın müşteri temsilcisini arayıp durumu anlattım. Temsilci camın garantisi olmadığını söyledi. Bana bir link atıp ücreti 1599 TL. Olduğunu, oradan sipariş vermemi söyledi. Video veya resim çekip çekmediğimizi sordu. O telaşla resim çekmediğimizi söyledim. Eksik parçayı ücretsiz gönderebileceklerini söyledi. Kırılan camı dışarıda fiyatı 400 TL'ye satılmaktadır. Firma hem ayıplı mal gönderiyor. Hem 2 yıl garanti veriyor, hem ürünün kırılan camı değiştirmiyor. Hem de kırılan cam ı çok pahalıya veriyor. Firma tamamen kazanç ve para odaklı çalışıyor. Firmadan hiç memnun değilim. Acil mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kırılan camı ücretsiz göndermelerini istiyorum

3 Aralık 2024 17:34

Durul duşakabin internet sitesindenende aynı şekilde duşakabin sipariş ettim. Ürünün ir camı kurulum esnasında elimde patladı. Tamamen dağıldı. Tuzla buz oldu. İlgili firmanın müşteri temsilcisini arayıp durumu anlattım. Temsilci camın garantisi olmadığını söyledi. Bana bir link atıp ücreti 1599 TL. Olduğunu, oradan sipariş vermemi söyledi. Kırılan camı dışarıda fiyatı 400 TL'ye satılmaktadır. Firma hem ayıplı mal gönderiyor. Hem 2 yıl garanti veriyor, hem ürünün kırılan camı değiştirmiyor. Hem de kırılan cam ı çok pahalıya veriyor. Firma tamamen kazanç ve para odaklı çalışıyor. Firmadan hiç memnun değilim. Acil mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Kırılan camı ücretsiz göndermelerini istiyorum

İade Sürecinde Gecikme Ve Yetersiz Müşteri Desteği

26 Ağustos 2025 22:311.416

"Teşekkürler"

Durul Duşakabin Cam Duşakabin Ürünü Ve Hizmet Kalitesi Hakkında Yaşanan Sorunlar

9 Eylül 2024 17:295.325

Durul Duşakabin'den cam duşakabin aldım. Bursa'da ikamet ettiğim ve firma Bursa'da olduğu için ileride sorun yaşadığımda...

Durul Duşakabin İlgili Gibi Görünüp İlgisiz Bir Firma

24 Kasım 2023 01:156.110

Durul marka duşakabin sipariş verdim. Geldikten sonra montajını yaptım. Montajından bir hafta sonra gece vakti, sabit ol...

Durul Duşakabin İlgili Gibi Görünüp İlgisiz Bir Firma
1 Destek1 Yorum