Bahattin sonuçtan çok memnun

Sincan Dünya Göz Hastanesi Hastanesi Banko Görevlileri

07 Mayıs 2024 19:18
Bahattin'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için teşekkür ederim”

Sincan Dünya Göz Hastanesi'ne 07.05.2024 tarihinde saat 11:30'da kızımın gözündeki kızarıklık şikayetiyle randevu alarak gittik. Doktor, başarılı bir müdahale ile tedaviyi tamamladı. Ödeme aşamasında ilgili sekreter, özel sigortamızı sordu. Türk Telekom olduğunu belirttik. Kızımın bu sigortada hak sahibi olmasına rağmen, hak sahibi olmadığı belirtilerek tam ücret talep edildi. Biz de diğer sigortamız olan Türkiye Sigorta'dan karşılanmasını istedik ve bu sigortadan ek ücret alınmaksızın işlemimiz tamamlandı, doktorumuza teşekkür ediyoruz. Ancak biz orada otururken, banka görevlileri aralarında '... Aramak şimdi mi akıllarına gelmiş? İnanmıyorlarsa Telekom'la olan görüşmelerimizi dinletelim, bunları da duysunlar.' şeklinde konuşarak bizi hafife alan bir üslupla ve iş ve meslek ahlakına aykırı bir şekilde davrandılar.

09 Mayıs 2024 17:05

Sincan Dünya Göz Hastanesi Hastanesinden tarafımızı aradılar, söz konusu bankodaki iki personelin daha önce de benzer olumsuzluklar sergilediklerini bu nedenle de uyarılarak gereğini yaptıklarını ve bu nedenle şikayetimizden vazgeçmemizi rica ettiler. Gereğini yaptıklarını bildirdikleri ve ricada bulunmaları nedeniyle bu personeli bir daha orada görmeme umuduyla şikayetimizden vazgeçtiğimizi bildirir, Vatandaşın sorunlarında anında yanımızda bulunan Şikayetvar ekibine teşekkür ederiz.

13 Mayıs 2024 13:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Bahattin B. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; iletişim bölümünden veya çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

07 Haziran 2024 17:27

İlgileri için teşekkür ederim

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi İlgisiz Doktor Şikayeti Ve Haksız Para Talebi!

12 Ağustos 2024 00:09

Dünya Göz Hastanesi'nde Eksik Hizmet Şikayeti

15 Aralık 2024 00:36

23 Nisan 2024 15:54

Sincan Dünya Göz Hastanesi Şikayetim Var!

04 Mayıs 2024 15:59

Dünya Göz Hastanesi'nde Randevu Kaosu Ve Saygısız Personel