Dünya Göz Hastanesi Hastanesi Adana Mağdur Olmamız

09 Haziran 2023 12:38

Doktor ***** tarafından annem (h*** h****) katarakt ameliyatı oldu ve mercek takıldı. Sol gözünde ameliyat esnasında yırtılma meydana gelmiş. Bir hafta sonra kontrole gelmemizi ameliyatın güzel geçtiğini söyledi. Bu bir haftalık sürecin beşinci gününe kadar gözünde aşırı batma ve ağrılardan dolayı uyku uyuyamadı ve biz Dünya Göz Hastanesi hastahanesini sürekli aramamıza rağmen Dr. *****ağrıların normal olduğunu ve korkmamamız gerektiğini söyledi. Aşırı ağrılardan dolayı ağrıların başka bir sebebi olabilir mi düşüncesi ile Annemi m**** O***hastanesine götürdüm. Nöroloji ve dahiliye polikliniğinde kontrol ve MR'dan sonra herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Ağrılar düzelmeyince ve gözün normalde görmeye başlaması gerekirken görmemesinden dolayı randevu süresini beklemeden 5. Gününde tekrar Dünya Göz Hastanesi hastahanesine gittim. Doktor annemin gözünü görür görmez acilen serum yaptı. Göz tansiyonundan kaynaklandığını söyledi. Kullanmış olduğumuz damlalar arasına tansiyon içinde damla verdi ve aradan iki ay gibi bir süre geçmesine rağmen bu rahatsızlığı çözemedi. Bizi Prof. Dr. *****hocaya yönlendirdi. Hoca annemin gözüne bakar bakmaz acilen ameliyata aldı. Sağ olsun ağrısı ve tansiyon yükselmesi sona erdi ama annemin gözü maalesef %40 görme kaybı yaşadı.

05 Temmuz 2023 12:23

Dr. C*** k*** tarafından annem (Hüsne H***) katarakt ameliyatı oldu ve mercek takıldı. Sol gözünde ameliyat esnasında yırtılma meydana gelmiş. Bir hafta sonra kontrole gelmemizi ameliyatın güzel geçtiğini söyledi. Bu bir haftalık sürecin beşinci gününe kadar gözünde aşırı batma ve ağrılardan dolayı uyku uyuyamadı ve biz Dünya Göz Hastanesi hastahanesini sürekli aramamıza rağmen Dr. C** K*** ağrıların normal olduğunu ve korkmamamız gerektiğini söyledi. Aşırı ağrılardan dolayı ağrıların başka bir sebebi olabilir mi düşüncesi ile Annemi Mersin Ortadoğu hastanesine götürdüm. Nöroloji ve dahiliye polikliniğinde kontrol ve MR dan sonra herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Ağrılar düzelmeyince ve gözün normalde görmeye başlaması gerekirken görmemesinden dolayı randevu süresini beklemeden 5. Gününde tekrar Dünya Göz Hastanesi hastahanesine gittim. Doktor annemin gözünü görür görmez acilen serum yaptı. Göz tansiyonundan kaynaklandığını söyledi. Kullanmış olduğumuz damlalar arasına tansiyon içinde damla verdi ve aradan iki ay gibi bir süre geçmesine rağmen bu rahatsızlığı çözemedi. Bizi Prof. Dr. H*** Ö*** hocaya yönlendirdi. Hoca annemin gözüne bakar bakmaz acilen ameliyata aldı. Sağ olsun ağrısı ve tansiyon yükselmesi sona erdi ama annemin gözü maalesef %40 görme kaybı yaşadı.

12 Haziran 2023 17:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Yılmaz H. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Katarakt Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı ve İlgisizlik

04 Ekim 2024 12:45

Katarakt Ameliyatı Sonrası Yaşanan Şaşılık Ve Görme Problemleri

29 Haziran 2025 14:52

Dünya Göz Hastanesi Annemin Ameliyat Sonrası Hayatı!

07 Temmuz 2023 22:48
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 17:13

Dünya Göz Hastanesi Kategorileri